İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Brighton İddaa Tahmini 17.12.2023

İngiltere Premier Lig’de zirve yarışını sürdüren Arsenal evinde, formsuz Brighton’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Arsenal ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.50, beraberlik 4.80, Brighton kazanır ise 6.40 olarak açıklanmış.

Arsenal Liderliği Kaybetti

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Villa Park’ta konuk oldukları Aston Villa karşısında maçı 1-0 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından Premier Lig’de liderliği de Liverpool’a kaptıran Arsenal bu hafta Emirates’de Brighton ile karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi PSV deplasmanında 1-1 berabere kalan Arsenal gruptan lider olarak çıktı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Brighton maçı öncesinde Arsenal’da Thomas Partey, Jurrien Timber ve Fabio Vieira’nın sakatlıkları bulunuyor.

Brighton 2 Puan Bıraktı

Brighton Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta sonu AMEX’de Burnley’i konuk eden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 10 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Brighton’ın ilk 5 hattının da uzağında kaldığını belirtelim. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya’yı 1-0 mağlup eden Brighton gruptan lider olarak çıkarak moral buldu. Bu hafta sonu Premier Lig’de Arsenal’a konuk olacak Brighton’ın işi zor. Maç öncesinde Brighton’da Adam Webster, Pervis Estupinan ve Julio Ensico’nun sakatlıkları sürüyor.

Arsenal – Brighton Maç Bilgileri

Arsenal – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Thomas Partey, Jurrien Timber ve Fabio Vieira’nın sakatlıkları bulunuyor. Brighton’da Adam Webster, Pervis Estupinan ve Julio Ensico’nun sakatlıkları sürüyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Arsenal geçen haftayı puansız kapattı. Villa Park’da konuk ettikleri Aston Villa’ya 1-0 mağlup oldular. Premier Lig’de liderliği Liverpool’a kaptıran Arsenal bu hafta Emirates’de Brighton’ı konuk edecek. Brighton ise geçen hafta konuk ettiği Burnley ile yenişemedi. Rakibi karşısında 1 puanı zor kurtardılar. Arsenal deplasmanında da kazanmaları zor gözüküyor. Arsenal telafi peşinde. İç sahada konuk edecekleri Brighton’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal hata yapmadı. Emirates’de Brighton engelini 2-0 ile geçerek 3 puanı aldılar.