İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Manchester United İddaa Tahmini 17.12.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Lider Liverpool evinde, Manchester United’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Liverpool ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Liverpool galibiyetine 1.37, beraberlik tercihine 5.75, Manchester United galibiyetine ise 8.00 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Liverpool Liderliğe Yükseldi

Liverpool Premier Lig’in yeni lideri oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Liverpool mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçta Crystal Palace’ın 10 kişiy kalmasıyla birlikte, Liverpool adına son yarım saat daha rahat geçti. Harvey Elliot’un şık golüyle altın değerinde bir 3 puan alan Liverpool liderliğe yükseldi. Tabi Arsenal’ın Aston Villa deplasmanında aldığı 1-0’lık mağlubiyetin Liverpool’un lider olmasında ki etkisi büyüktü. Bu hafta Premier Lig’de Anfield’da Manchester United’ı konuk edecek olan Liverpool’da Alexis Mac Allister, Andrew Robertson, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Evinde Mağlup

Manchester United’ın geçtiğimiz hafta Bournemouth karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Old Trafford’da konuk ettikleri rakibine 3-0 kaybettiler ve büyük bir hayal kırıklığı yarattılar. Premier Lig’de ilk 4 yarışının bir hayli uzağında kalan Erik ten Hag’ın ekibi geçen hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup lideri Bayern Münih karşısında da 1-0 mağlup oldu ve grubu son sırada tamamladı. Erik ten Hag için teklike çanları çalmaya devam ediyor. Bu hafta Anfield’da lider Liverpool’a konuk olacak Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Christian Eriksen, Lisandro Martinez, Carlos Casemiro ve Amad Diallo sakat.

Liverpool – Manchester United Maç Bilgileri

Liverpool – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Alexis Mac Allister, Andrew Robertson, Thiago ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Christian Eriksen, Lisandro Martinez, Carlos Casemiro ve Amad Diallo sakat.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Alexandro Garnacho, Rasmus Hojlund

İddaa Tahmini

Liverpool geçen hafta Crystal Palace deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazandılar ve Premier Lig’de liderliğe yükseldiler. Bu hafta ise rakip Manchester United. Erik ten Hag’ın ekibi geçen hafta Old Trafford’da Bournemouth’a 3-0 kaybetti. Erik ten Hag için artık son şanslar. Şampiyonlar Ligi’nde ise Bayern Münih’e 1-0 kaybeden Manchester United gruptan çıkamadı ve Avrupa maceraları sona erdi. Liverpool favori ama Manchester United’ın ne yapacağı merak konusu. Anfield’da goller yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.