Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Köln Maç Tahmini 17.12.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 17 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 15. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Köln karşı karşıya geliyor.

Europa-Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Freiburg galibiyetine 1.89, beraberliğe 3.71, Köln galibiyetine ise 4.14 oran belirlemiş durumda.

Freiburg Lige Moralsiz Dönüyor

Almanya Bundesliga’da kötü gidişata son veren Freiburg, bu kez üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğuna oturduğu UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda mağlup oldu. Almanya Bundesliga’da üst üste 4 maçta 10 puan kaybı yaşayan ve maç kazanmayan Christian Streich’in öğrencileri, son 2 haftada etkili savunma performanslarıyla önce Mainz 05 ardından Wolfsburg’a karşı 1-0’lık galibiyetler aldı. Üst üste 2 deplasman maçından galip çıkarak toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, 21 puanla 8. sıraya kadar yükseldi. Üst sıraları bırakmayan Frebiurg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise konuk olduğu West Ham deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, liderliği rakibine kaptırdı ve Son 16 Play Off Turu’nda mücadele etmek zorunda kaldı. Avrupa sahnesinde büyük bir avantajı kaçıran ev sahibi, ligde etkisini kaldığı yerden devam ettirmek istiyor.

Köln Galibiyet Peşinde

Steffen Baumgart yönetiminde sezona son derece kötü bir başlangıç yapan Köln, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. İlk 14 hafta sonunda Play Out hattından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, son 2 haftada mağlubiyete yer vermedi. 14 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geçiren Köln, son 2 haftada Darmstadt 98 ve Mainz 05’e gol şansı tanımazken, 4 puan toplamayı başardı. İlk 12 haftada kalesini tam 24 gole kapatamayan konuk ekip, son 2 hafta savunmada gelişim gösterdi diyebiliriz. Düşme hattından uzak kalmak isteyen Köln cephesinde, teknik adamın hala eleştiri oklarının hedefi olduğunu söyleyelim. Kazanmaya ve seriyi sürdürmeye ihtiyacı olan Köln, zorlu Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak.

Freiburg – Köln Maç Bilgileri

Freiburg – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Kenneth Schmidt ve Maximilian Philipp’in sakalıkları bulunuyor. Köln’de ise Sargis Adamyan ve Leart Paqarada’nın sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Ritsu Doan.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Dominique Heintz, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Freibug ve Köln son 2 haftada iyi savunma performanslarıyla dikkat çekti. 180 dakikadır kalelerinde gole geçit vermeyen taraflar, ligde yükselişe geçti. İki takımın savunmadaki etkisini bu hafta sürdüreceğini ve mücadelede bir kez daha 2.5 gol barajının aşılmayacağı görüşündeyiz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.70

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.94

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Michael Gregoritsch ve Roland Sallai ikilsinin golleri Freiburg’a galibiyeti getirdi. Ev sahibi gol yemeden Köln’e üstünlük kurarken, 2 golle galibiyete uzandı. Mücadelede 2.5 gol barajı aşılmadı ve Almanya Bundesliga sahnesinde yanılmadık.