Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 17.12.2023

Almanya Bundesliga‘da ilk 14 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran Bayer Leverkusen ile 7. sıradaki Eintracht Frankfurt, 17 Aralık Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.39, Frankfurt galibiyetine ise 8.16 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.68, konuk ekibe ise 6.56 oran veriyor.

Bayer Leverkusen 24 Maçtır Kaybetmiyor

Yeni sezonda 24 resmi maç geride kalırken, Bayer Leverkusen’i 3 kulvarda birden mağlup edebilen olmadı. Xabi Alonso yönetiminde UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda tüm maçlarını kazanarak Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Hafta içi liderliği garantilemesine rağmen Molde karşısında 5-1’lik skorla kazanmaya devam eden Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise son 2 hafta Stuttgart ve Dortmund ile berabere kaldı. En yakın rakibi Bayern Münih’in 4 puan üzerinde, namağlup liderliğine devam eden ev sahibi, 24 maç sonunda rakip fileleri tam 74 kez havalandırmayı başardı. Rüya gibi bir sezon geçiren Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Frankfurt karşısında devam etmek istiyor.

Eintracht Frankfurt Sürpriz Peşinde

Almanya Bundesliga’da 14. haftaya damga vuran Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. Ligde 3 haftadır devam eden puan kayıplarına Bayern Münih karşısında 5-1’lik iç saha galibiyetiyle son veren Frankfurt, ligde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rakibine sezonun ilk lig mağlubiyetini tattıran ve üst sıralarda kalmaya devam eden Dino Toppmöller’in öğrencileri, Konferans Ligi’nde ilk 5 hafta sonunda Son 16 Play Off Turu’nu garantilerken, hafta içinde konuk olduğu Aberdeen deplasmanından mağlup döndü. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkan Frankfurt, hedefsiz olarak konuk olduğu İskoçya deplasmanında son derece etkisiz bir futbol sergiledi. Ligde galibiyetlerine devam etmek isteyen Frrankfurt, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. Namağlup Bayern Münih’i mağlup eden konuk ekip, şimdi namağlup Leverkusen karşısında kazanmak istiyor.

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen takımında karşılaşma öncesi Arthur’un sakatlığı devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Omar Marmoush kart cezalısı. Jakic, Rode ve Skhiri’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Makoto Hasebe, Fares Chaïbi, Eric Dina, Aurelio Buta, Jens Hauge, Hugo Larsson.

İddaa Tahmini

Bir tarafta 3 kulvarda birden namağlup yoluna devam eden Bayer Leverkusen, diğer tarafta ise namağlup Bayern Münih’e geçtiğimiz hafta sezonun ilk mağlubiyetini tattıran Frankfurt var. İki ezeli rakibin 3 puan mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz. İki takımda tamamen lige konsantre olmuş durumda.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Bayer Leverkusen sahasında Boniface, Wirtz ve Jeremie Frimpong’i golleriyle Frankfurt’u mağlup etti. Ev sahibi gol yemeden kazanarak, ligde namağlup yürüyüşünü sürdürmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.