Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Stuttgart İddaa Tahmini 17.12.2023

Almanya Bundesliga‘da zirvenin iki önemli adayı Bayern Münih ile Stuttgart, 17 Aralık Pazar akşamında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.46, beraberliğe 5.38, Stuttgart galibiyetine ise 5.84 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.37, 2.5 Alt 3.32 olarak verilmiş.

Bayern Münih Güven Tazeledi

Almanya Bundesliga’da son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih, bu sezon Tuchel yönetiminde ilk 13 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, sezonun ilk mağlubiyetini Frankfurt deplasmanında ağır bir skorla aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran ev sahibi, Frankfurt deplasmanından aldığı 5-1’lik ağır hezimetin ardından, devler sahnesinde konuk olduğu Manchester United deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönerek, güven tazeledi. Frankfurt’a karşı savunma gösterdiği zafiyetleri MANU karşısında tekrarlamayan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nden şuana kadar istediğini alırken, rotasını lige çevirdi. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan Bayern Münih, puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor.

Stuttgart İddiasından Vazgeçmiyor

Stuttgart zirve takibini bırakmıyor. Almanya Bundesliga’da bu sezonun en sürpriz performansına imza atan Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 14. hafta sona erdiğinde liderin 5 puan gerisinde yer aldı. Kısa süreli bir düşüş yaşayan Stuttgart, ligde yeniden yükselişe geçti. Üst üste 3 maçlık galibiyet serisinin ardından, geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen ile iç sahada 1-1 berabere kalarak, konuk ekip oyun gücünü bizlere bir kez daha ispatladı. Zirve takibinden vazgeçmeyen Stuttgart, bu hafta ise liderin en yakın takipçisi Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. 14 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ve rakip fileleri tam 34 kez havalandıran Stuttgart cephesinde, Sehrou Guirassy 16 golle sezona damga vurdu. Deniz Undav ise 8 golle dikkat çeken bir diğer isim oldu. Zorlu Münih deplasmanından kayıpsız çıkmak isteyen Stuttgart, son 4 haftadaki performansıyla tehlike arz ediyor.

Bayern Münih – Stuttgart Maç Bilgileri

Bayern Münih – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Serge Gnabry, Sven Ulreich, Coman, De Light, Buchmann, Sarr ve Noussair Mazraoui’nin sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart takımında ise Nikolas Nartey, Lilian Egloff ve Hiroki Ito’nun sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Sehrou Guirassy, Deniz Undav.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirvenin iki önemli adayı, 15. haftada karşı karşıya geliyor. Bayern Münih ve Stuttgart’ın kozlarını paylaşacağı dev maçta, taraf bahsi oldukça güç. Zirve iddiasındaki iki takımında, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.42

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.85

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih galibiyetlerine geri döndü. Frankfurt deplasmanında hezimete uğrayan Tuchel ve öğrencileri, ağır mağlubiyeti Stuttgart galibiyetiyle unutturdu. Ev sahibi en yakın rakibi karşısında son derece raht bir galibiyete imza atarken, ilk yarıda 1, ikinci yarıda ise 2 kez rakip fileleri havalandırdı.