İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Monza İddaa Tahmini 17.12.2023

İddaa fikstüründe 17 Aralık Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Monza karşı karşıya geliyor. Türkiye saati il 14:30’d sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Milan galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.25, Monza galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Milan Lige Moralli Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Milan, son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşıyor. Stefano Pioli ve öğrencileri, üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarının ardından Fiorentin ve Frosinone karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanına konuk olan ev sahibi, 10 kişi kaldığı gol düellosundan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, zirveyle puan farkın 9’a kadar yükseldi. Ligde aradığını bulamayan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise kazanarak, Avrupa biletini cebine koydu. 2.’lik şansını 2’li averajda PSG’nin gerisinde kalarak kaybeden ev sahibi, Newcastle United deplasmanında 1-0 geriden gelerek aldığı 2-1’lik galibiyetle, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Lige moralli dönen ev sahibi, bu hafta Monza karşısında galibiyet arayacak.

Monza Rahat Konumda

Monza, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır devam eden puan kayıplarına, Genoa galibiyetiyle son verdi. Harika bir savunma performansıyla rakibine göz açtırmayan konuk ekip, bitime 7 dakika kala  savunma kilidini açarak, Dany Mota’nın golüyle 3 puan hedefine ulaştı. 15 hafta sonunda 5. galibiyetine imza atan Raffaele Palladino ve öğrencileri, 21 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Düşme hattından uzak kalmayı başaran Monza, üst sıra takibine ise devam ediyor. Rakip fileleri 16 kez havalandıran konuk ekip, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, bu hafta ligde zor günler geçiren Milan’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Son hafta galibiyetiyle moral bulan Monza, kazanması halinde ilk 7 içerisine girme şansına sahip.

Milan – Monza Maç Bilgileri

Milan – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Davide Calabria kart cezalısı. Thiaw, Kalulu ve Pellegrino’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Monza cephesinde ise Papu Gomez kart cezalısı. Caprari, Vignato ve Izzo’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Alessandro Florenzi, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibinden uzaklaşmaya başlayan Milan, Şampiyonlar Ligi’nden galibiyetle dönüyor. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off biletini cebine koyan Milan, ligde bir hataya daha izin vermeyecek ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan iç sahada Tijani Reijnders, Jan-Carlo Simic ve Noah Okafor’un golleriyle kazandı. Ev sahibi rakibine 90 dakika boyunca gol şansı tanımazken, 3 golle 3 puanı cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.