sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.12.2023

İddaa fikstüründe 16 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Le Havre – Nice: MS 2, 1.71 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Le Havre evinde Nice’ı konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesi, 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Futbol severler mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Strasbourg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Le Havre, galibiyet hasretini ligde 4 haftaya çıkardı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarının hemen başında skoru eşitlemeyi başarsa da, yenilen son dakika golü mağlubiyeti getirdi. Son 4 haftayı 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Luka Elsner’in öğrencileri, son 2 haftadan puan dahi çıkaramadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ev sahibi, galibiyet adına zorlanırken, rakiplerine kolay kolay geçit vermedi. 15 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ve 16 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Le Havre, son 11 sıranın en iyi savunma performansını sergiledi ve 15 maç sonunda kalesinde sadece 17 gole izin verdi. Bu hafta iç sahada zirve mücadelesi veren Nice’a karşı kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyorlar. Francesco Farioli yönetiminde ilk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Nice, ilk 13 haftada tek maç kaybetmeyen takım olurken, ilk mağlubiyet 2 hafta önce Nantes deplasmanında geldi. Sezonun ilk mağlubiyetini Nantes deplasmanında 1-0’lık skorla alan Nice, kısa sürede toparlanmayı başardı ve zirveyle puan farkının daha fazla açılmasına izin vermedi. Reims karşısında ilk yarı golsüz eşitlikle geçilirken, ikinci yarıda hücum etkisini artıran Nice, Gaetan Laborde ve Jeremie Boga’nın golleriyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başaran ve kendisine 3. sırada yer bulan konuk ekip, 15 hafta sonunda 16 gol atıp, kalesinde sadece 6 gole izin verdi. Ligin uzak ara en iyi savunma performansını sergileyen Nice, bu hafta Le Havre deplasmanında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de ilk 15 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Nice, zirve takibinden vazgeçmiyor. İç. saha galibiyetiyle güven tazeleyen Nice, savunmada gösterdiği etkiyle güven vermeye devam ediyor. Farioli ve öğrencilerinin bu hafta Le Havre deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Lens – Reims: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 16 Aralık Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 16. hafta mücadelesinde, Lens ile Reims kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Lens, hafta içi evinde Sevilla’yı konuk ederken, kazanmak zorunda olduğu karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Son Avrupa şampiyonunu saf dışına iterek, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off biletini cebine koyan Franck Haise ve öğrencileri, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir sezon geçirdi. Ligde sezona istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 5 haftadan 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 10 haftada ortaya koyduğu namağlup performansla dikkatleri üzerine çekti. Son 10 haftalık fikstürden 6 galibiyet, 4 beraberlikle ayrılan Lens, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Montpellier deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Uzun süredir iki kulvarda birden etkisini sürdürmeye devam eden Franck Haise ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Reims’e karşı galibiyet arayacak. Ev sahibinin 16. hafta öncesi çok formda ve moralli olduğunu belirtelim. Son haftalarda peş peşe gelen mağlubiyetlerle birlikte, Reims üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. William Still ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürü 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bıraktı. Sadece Strasbourg’a karşı iç sahada galip gelen konuk ekip, PSG, Rennes ve Nice karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son iç saha maçından galip çıkan Reims, deplasmanda ise 2 haftadır mağlubiyetlere engel olamıyor. 23 puanda kalarak 8. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Lens’e deplasmanda konuk olacak. Son haftalarda düşüşe geçen konuk ekibin, ligde 10 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan rakibi karşısında işi oldukça zor. Son 4 haftanın tamamında kalesini gole kapatamayan Reims, 3 haftadır ise rakiplerine gol yollarında karşılık vermeyi başarıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alan ve UEFA Avrupa Ligi biletini cebine koyan Lens, Fransa Ligue 1’de ise 10 maçtır kaybetmiyor. Franck Haise yönetiminde harika bir performans grafiğiyle karşımıza gelen Lens, galibiyetlerine Reims karşısında devam ederek, üst sıraları bırakmayacaktır.

Lecce – Frosinone: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 16. haftaya girilirken, 13. sıradaki Lecce ile 12. sıradaki Frosinone kozlarını paylaşıyor. 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak ola Lecce, Udinese ile birlikte ligde sahadan en faza beraberlikle ayrılan takım oldu. 15 haftanın 8’inde 1’er puanla yetinen Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, son 4 haftanın tamamında sahadan beraberliklerle ayrıldı. Milan, Hellas Verona, Bologna ve Empoli karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibi, ligde kolay maç kaybetmemesine karşın, son 10 haftadır maç kazanamıyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Lecce, son haftalarda etkisini kaybetti. İlk 5 maçlık fikstürden 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarırken, son 10 haftadan ise sadece 6 puan topladı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5’e kadar inen ev sahibi, Frosinone karşısında kazanarak, beraberliklere son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Frosinone, iç sahada 7 maçtır kaybetmiyor. Taraftarı önünde çıktığı son 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan konuk ekip, deplasmanda ise 5 maçtır mağlup olmaktan kurtulamadı. İç sahada etkisiyle düşme hattından uzak kalmayı başaran Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, dış sahada yaşadığı puan kayıplarıyla ise ligin orta sıralarından bir türlü kurtulmayı başaramadı. Milan deplasmanından alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Torino ile golsüz berabere kaldılar. Deplasmanda puan kayıplarına son vermek isteyen Frosinone, bu hafta ligde en yakın rakiplerinden Lecce’ye konuk olacak. Düşme potasıyla arasında 7 puan fark bulunan konuk ekip, kazanarak puan farkını açmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 10 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Lecce ile deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kaybeden Frosinone karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadelede, kazanmak isteyen tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.43

Bets10 Bahis Oranı: 6.73