sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 16.12.2023

İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında, 16 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Napoli – Cagliari: 2.5 ÜST, 1.40 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; Napoli taraftarı önünde Cagliari’yi konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 16. hafta mücadelesi, 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, İtalya Serie A Ligi’nde ise 15 hafta sonunda liderin 14 puan gerisine düştü. Ligde son 2 hafta İnter ve Juventus derbilerinden eli boş dönen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ya tamam ya devam maçına çıkarken, Braga karşısında alınan 2-0’lık galibiyet, Son 16 biletini getirdi. Lige moralli dönecek olan konuk ekip, Walter Mazzarri hamlesinin ardından Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alırken, İtalya Serie A Ligi’nde henüz istediği etkiyi gösteremedi. 24 puanla 6. sırada yer alan ve liderlik koltuğundan fazlasıyla uzaklaşan Napoli, bu hafta Cagliari’ye karşı kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Cagliari, ilk 9 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla kendisini küme düşme hattının içerisinde bulurken, son haftalarda aldığı sonuçlarla düşme hattından kurtulmayı başardı. İlk 9 haftayı 6 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan konuk ekipte, Claudio Ranieri ısrarı devam etti. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Cagliari, geçtiğimiz hafta iç sahada Sassuolo’yu mağlup ederek, düşme potasının 1 puan üzerinde yer aldı. 15 haftada kalesini sadece 2 kez gole kapatabilen konuk ekip, kalesinde gördüğü 27 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Napoli deplasmanına tam kadro çıkacak olan Ranieri ve öğrencileri, galibiyetlerine devam etmek ve düşme potasının üzerinde kalmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vermek isteyen Napoli, devler sahnesinden galibiyetle dönüyor. Cagliari ise son haftalarda aldığı sonuçlarla düşme hattından kurtuldu. Galibiyet hedefindeki tarafların mücadelesinde, Napoli’nin hücum performansını ve Cagliari’nin savunmada gösterdiği zafiyetleri göz önüne aldığımızda, maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Torino – Empoli: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 16 Aralık Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Empoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında Frosinone deplasmanına konuk olan Torino, deplasmanda üstün futboluna rağmen gol kilidini açamayınca, evine 1 puanla döndü. Oyuna sonradan dahil olan isimler Torino’nun ilk yarıda sergilediği futbolun geri gitmesini sağladı diyebiliriz. Son 2 hafta kalesinde gole geçit vermeyen Ivan Juric’in öğrencileri, Atalanta’ya karşı 3 golle kazanarak sezonun en iyi hücum performansını sergilerken, geçtiğimiz haftada gol sorunu kaldığı yerden devam etti. Son 6 haftalık fikstürde sadece Bologna engeline takılan ev sahibi, geri kalan 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. İtalya Serie A Ligi’nin 11. sırasında kendisine yer bulan Torino, yenilmezlik serisini sürdürmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kazanamayan Empoli, 15. hafta sona erdiğinde küme düşme hattından kurtulamadı. 9 hafta önce göreve Aurelio Andreazzoli’yi getiren konuk ekip, teknik adam değişikliğine rağmen, kötü gidişatını sürdürüyor. Son 3 haftada Sassuolo mağlubiyetinin ardından, Genoa ve Lecce ile berabere kaldılar. Son 6 haftalık fikstürde ise sadece Napoli’ye karşı sürpriz bir galibiyete imza atan Empoli, maç kazanmakta zorlanıyor. Ligin en az skor üreten takımı olarak yoluna devam eden konuk ekip, 15 maçta 10 gol bulabildi. Kalesinde ise 27 gole engel olamayan Empoli, aynı zamanda ligin en fazla gol yiyen takımlarından birisi. Zor günler geçiren ve düşme hattından kurtulmak isteyen konuk ekip, bu hafta Torino deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarına demir atan Torino, son 2 haftada yükselişe geçti. Kalesinde 180 dakika gole geçit vermeyen Torino, bu hafta iç saha avantajıyla Empoli’ye karşı üstünlük kuracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Darmstadt 98 – Wolfsburg: MS 2, 1.95 (iddaa) – 2.17 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 15. hafta fikstüründe, Darmstadt 98 ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da ilk 14 hafta sona erdiğinde, ligin yeni temsilcisi Darmstadt 98 en alt sıradan kurtulamadı. Son 7 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, ligin en zayıf halkası haline geldi. Torsten Lieberknecht yönetiminde zor günler geçiren Darmstadt 98 cephesinde, teknik adamın tahtı sallanmaya başladı. Son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, kalesini 15 maçta tam 37 gole kapatamadı ve aynı zamanda ligin en kötü savunma performansını ortaya koydu. Küme düşme tehlikesini fazlasıyla yakından hisseden ve galibiyet adına güven vermekten çok uzak kalan Darmstadt 98 cephesinde, teknik adamın takımın başında son günlerini geçirdiğini düşünüyorum. Ev sahibi 15 haftadan 2 kez galip çıkarken, 3 puan adına güven vermiyor. Almanya Bundesliga’da son 8 haftanın 7’sinde puan kaybeden, 6 haftadan ise mağlubiyetle ayrılan Wolfsburg, üst sıralardan adım adım uzaklaştı. Niko Kovac yönetiminde sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmalarına karşın, son haftaların zayıf halkaları arasında yer aldılar. Son 8 haftada sadece Leipzig’e karşı kazanan Wolfsburg, aynı zamanda DFB Kupası’na Son 16 Turu’nda veda etti. Tamamen lige odaklanan konuk ekip, 14 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. 11. sıraya kadar gerileyen Wolfsburg, ligin orta sıralarına demir attı. Geçtiğimiz hafta Freiburg’a karşı iç sahada 1-0’lık skorla kaybeden konuk ekip, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında hata yapmak istemiyor. Sezonun ilk haftalarındaki etkisine geri dönmek isteyen Wolfsburg, son haftalarda kötü performanslar sergilemesine karşın, sezon genelinde rakibinden daha iyi bir performans sergiledi. Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzaklaşan Wolfsburg, kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor. Wolfsburg’un bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e karşı galip geleceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.84

Bets10 Bahis Oranı: 5.55