İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Cagliari İddaa Tahmini 16.12.2023

Napoli taraftarı önünde Cagliari‘yi konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 16. hafta mücadelesi, 16 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alıyor. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Betelli, Napoli galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.35, Cagliari galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Napoli Lige Moralli Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, İtalya Serie A Ligi’nde ise 15 hafta sonunda liderin 14 puan gerisine düştü. Ligde son 2 hafta İnter ve Juventus derbilerinden eli boş dönen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ya tamam ya devam maçına çıkarken, Braga karşısında alınan 2-0’lık galibiyet, Son 16 biletini getirdi. Lige moralli dönecek olan konuk ekip, Walter Mazzarri hamlesinin ardından Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alırken, İtalya Serie A Ligi’nde henüz istediği etkiyi gösteremedi. 24 puanla 6. sırada yer alan ve liderlik koltuğundan fazlasıyla uzaklaşan Napoli, bu hafta Cagliari’ye karşı kazanmak istiyor.

Cagliari Savunması Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Cagliari, ilk 9 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla kendisini küme düşme hattının içerisinde bulurken, son haftalarda aldığı sonuçlarla düşme hattından kurtulmayı başardı. İlk 9 haftayı 6 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan konuk ekipte, Claudio Ranieri ısrarı devam etti. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Cagliari, geçtiğimiz hafta iç sahada Sassuolo’yu mağlup ederek, düşme potasının 1 puan üzerinde yer aldı. 15 haftada kalesini sadece 2 kez gole kapatabilen konuk ekip, kalesinde gördüğü 27 golle ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Napoli deplasmanına tam kadro çıkacak olan Ranieri ve öğrencileri, galibiyetlerine devam etmek ve düşme potasının üzerinde kalmak istiyor.

Napoli – Cagliari Maç Bilgileri

Napoli – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli bu hafta Juan Jesus, Mario Rui ve Mathias Olivera’nın sakatlıkları devam ediyor. Cagliari cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Amir Rrahmani, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Antoine Makoumbou, Sulemana Kakari, Alessandro Deiola, Eldor Shomurodov, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vermek isteyen Napoli, devler sahnesinden galibiyetle dönüyor. Cagliari ise son haftalarda aldığı sonuçlarla düşme hattından kurtuldu. Galibiyet hedefindeki tarafların mücadelesinde, Napoli’nin hücum performansını ve Cagliari’nin savunmada gösterdiği zafiyetleri göz önüne aldığımızda, maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Betelli Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli taraftarı önünde kazanarak, puan kayıplarına son verdi. Ev sahibi 2 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından galip gelirken, mücadelede 3 gol atıldı. Kazananları tebrik ederiz.