İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Empoli Maç Tahmini 16.12.2023

16 Aralık Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Empoli karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Torino galibiyetine 1.62, beraberliğe 3.95, Empoli galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Torino Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında Frosinone deplasmanına konuk olan Torino, deplasmanda üstün futboluna rağmen gol kilidini açamayınca, evine 1 puanla döndü. Oyuna sonradan dahil olan isimler Torino’nun ilk yarıda sergilediği futbolun geri gitmesini sağladı diyebiliriz. Son 2 hafta kalesinde gole geçit vermeyen Ivan Juric’in öğrencileri, Atalanta’ya karşı 3 golle kazanarak sezonun en iyi hücum performansını sergilerken, geçtiğimiz haftada gol sorunu kaldığı yerden devam etti. Son 6 haftalık fikstürde sadece Bologna engeline takılan ev sahibi, geri kalan 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. İtalya Serie A Ligi’nin 11. sırasında kendisine yer bulan Torino, yenilmezlik serisini sürdürmek ve üst sıralara yetişmek istiyor.

Empoli Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır maç kazanamayan Empoli, 15. hafta sona erdiğinde küme düşme hattından kurtulamadı. 9 hafta önce göreve Aurelio Andreazzoli’yi getiren konuk ekip, teknik adam değişikliğine rağmen, kötü gidişatını sürdürüyor. Son 3 haftada Sassuolo mağlubiyetinin ardından, Genoa ve Lecce ile berabere kaldılar. Son 6 haftalık fikstürde ise sadece Napoli’ye karşı sürpriz bir galibiyete imza atan Empoli, maç kazanmakta zorlanıyor. Ligin en az skor üreten takımı olarak yoluna devam eden konuk ekip, 15 maçta 10 gol bulabildi. Kalesinde ise 27 gole engel olamayan Empoli, aynı zamanda ligin en fazla gol yiyen takımlarından birisi. Zor günler geçiren ve düşme hattından kurtulmak isteyen konuk ekip, bu hafta Torino deplasmanında galibiyet arayacak.

Torino – Empoli Maç Bilgileri

Torino – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Perr Schuurs ve Ange N’Guessan’ın sakatlıkları devam ediyor. Empoli’de ise Bartosz Bereszynski, Giuseppe Pezzella ve Gabriele Guarino’nun sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Raoul Bellanova, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Matteo Cancellieri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin orta sıralarına demir atan Torino, son 2 haftada yükselişe geçti. Kalesinde 180 dakika gole geçit vermeyen Torino, bu hafta iç saha avantajıyla Empoli’ye karşı üstünlük kuracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Duvan Zapata attı, Torino iç sahada kazandı. Ligin zayıf halkası Empoli karşısında galipbiyete uzanan Torino, İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında bizleri yanıltmadı.