İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Roma İddaa Tahmini 17.12.2023

7 Aralık Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 16. hafta mücadelesinde, Bologna ile Roma kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canı yayınlanacak.

Rexbet, Bologna galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.05, Roma galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.12, beraberliğe 2.64, konuk ekibe ise 2.84 oran veriyor.

Bologna 3 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna, İtalya Serie A Ligi’nin 15. haftasında konuk olduğu Salernitana deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Son 3 hafta İtalya Serie A Ligi’nde mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. İlk 15 haftada ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Thiago Motta ve öğrencileri, sadece Milan ve Fiorentina karşısında yenilgi yaşarken, geri kalan 14 haftadan 6 galibiyet, 7 beraberliğe imza. Sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Bologna, etkisini son haftalarda sürdürmeye devam etti.  5. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, bu hafta aynı puana sahip olduğu Roma ile evinde karşı karşıya geliyor. Kazanmaları halinde 16. haftadan 4. olarak çıkacaklar.

Roma Son Haftalarda Etkili

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır bileği bükülmeyen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönüyor. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti, FC Sheriff deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başarsa da, grup liderliğini Slavia Prag’ın elinden almayı başaramadı. 6 haftalık fikstürden 13 puan toplamayı başaran Roma, sadece Slavia Prag’ karşı mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamayan Jose Mourinho ve öğrencileri, son 9 haftada sadece lidere karşı mağlup olurken, son 5 hftdn 3 galibiyet, 2berberlikle 11 puan topladı. Lider ile arasındaki puan farkını 13’te tutmaya devam eden Roma, bu hafta Bologna deplasmanında 3 puan arayacak. 4. sırada yer alan konuk ekip, en yakın rakibine geçilmek istemiyor.

Bologna – Roma Maç Bilgileri

Bologna – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Adama Soumaoro, Riccardo Orsolini ve Jesper Karlsson’un sakatlıkları devam ediyor. Roma’da ise Romelu Lukaku ve Nicola Zalewski kart cezalısı. Houssem Aouar, Tammy Abraham, Marash Kumbulla ve Chris Smalling’in sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Sydney van Hooijdonk, Joshua Zirkzee.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Leonardo Spinazzola, Zeki Çelik, Gianluca Mancini, Rick Karsdorp, Edoardo Bove, Houssem Aouar, Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini, Andrea Belotti, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların en formda takımları arasında yer alan Roma, lider ile puan farkını günden güne azaltıyor. 9 maçta sadece lidere karşı mağlup olan Jose Mourinho ve öğrencilerinin, zorlu Bologna deplasmanında haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.84

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.25

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna son haftaların etkili takımlarından Roma karşısında kazanarak, üst sıraları bırakmadı. Rakibini geçerek 4. sıraya yükselen ev sahibi, gol yemediği mücadelede 2 golle kazandı.