sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 17.12.2023

17 Aralık Pazar akşamı için Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Stuttgart: İY 0, 2.42 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirvenin iki önemli adayı Bayern Münih ile Stuttgart, 17 Aralık Pazar akşamında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih, bu sezon Tuchel yönetiminde ilk 13 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, sezonun ilk mağlubiyetini Frankfurt deplasmanında ağır bir skorla aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran ev sahibi, Frankfurt deplasmanından aldığı 5-1’lik ağır hezimetin ardından, devler sahnesinde konuk olduğu Manchester United deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönerek, güven tazeledi. Frankfurt’a karşı savunma gösterdiği zafiyetleri MANU karşısında tekrarlamayan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nden şuana kadar istediğini alırken, rotasını lige çevirdi. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan Bayern Münih, puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. Stuttgart zirve takibini bırakmıyor. Almanya Bundesliga’da bu sezonun en sürpriz performansına imza atan Sebastian Hoeness ve öğrencileri, 14. hafta sona erdiğinde liderin 5 puan gerisinde yer aldı. Kısa süreli bir düşüş yaşayan Stuttgart, ligde yeniden yükselişe geçti. Üst üste 3 maçlık galibiyet serisinin ardından, geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen ile iç sahada 1-1 berabere kalarak, konuk ekip oyun gücünü bizlere bir kez daha ispatladı. Zirve takibinden vazgeçmeyen Stuttgart, bu hafta ise liderin en yakın takipçisi Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. 14 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ve rakip fileleri tam 34 kez havalandıran Stuttgart cephesinde, Sehrou Guirassy 16 golle sezona damga vurdu. Deniz Undav ise 8 golle dikkat çeken bir diğer isim oldu. Zorlu Münih deplasmanından kayıpsız çıkmak isteyen Stuttgart, son 4 haftadaki performansıyla tehlike arz ediyor. Almanya Bundesliga’da zirvenin iki önemli adayı, 15. haftada karşı karşıya geliyor. Bayern Münih ve Stuttgart’ın kozlarını paylaşacağı dev maçta, taraf bahsi oldukça güç. Zirve iddiasındaki iki takımında, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Bayer Leverkusen – Frankfurt: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da ilk 14 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran Bayer Leverkusen ile 7. sıradaki Eintracht Frankfurt, 17 Aralık Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Yeni sezonda 24 resmi maç geride kalırken, Bayer Leverkusen’i 3 kulvarda birden mağlup edebilen olmadı. Xabi Alonso yönetiminde UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda tüm maçlarını kazanarak Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Hafta içi liderliği garantilemesine rağmen Molde karşısında 5-1’lik skorla kazanmaya devam eden Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise son 2 hafta Stuttgart ve Dortmund ile berabere kaldı. En yakın rakibi Bayern Münih’in 4 puan üzerinde, namağlup liderliğine devam eden ev sahibi, 24 maç sonunda rakip fileleri tam 74 kez havalandırmayı başardı. Rüya gibi bir sezon geçiren Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Frankfurt karşısında devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da 14. haftaya damga vuran Eintracht Frankfurt, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. Ligde 3 haftadır devam eden puan kayıplarına Bayern Münih karşısında 5-1’lik iç saha galibiyetiyle son veren Frankfurt, ligde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Rakibine sezonun ilk lig mağlubiyetini tattıran ve üst sıralarda kalmaya devam eden Dino Toppmöller’in öğrencileri, Konferans Ligi’nde ilk 5 hafta sonunda Son 16 Play Off Turu’nu garantilerken, hafta içinde konuk olduğu Aberdeen deplasmanından mağlup döndü. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkan Frankfurt, hedefsiz olarak konuk olduğu İskoçya deplasmanında son derece etkisiz bir futbol sergiledi. Ligde galibiyetlerine devam etmek isteyen Frrankfurt, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. Namağlup Bayern Münih’i mağlup eden konuk ekip, şimdi namağlup Leverkusen karşısında kazanmak istiyor. Bir tarafta 3 kulvarda birden namağlup yoluna devam eden Bayer Leverkusen, diğer tarafta ise namağlup Bayern Münih’e geçtiğimiz hafta sezonun ilk mağlubiyetini tattıran Frankfurt var. İki ezeli rakibin 3 puan mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz. İki takımda tamamen lige konsantre olmuş durumda.

Freiburg – Köln: 2.5 ALT, 1.70 (iddaa) – 1.94 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 17 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 15. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Köln karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga’da kötü gidişata son veren Freiburg, bu kez üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğuna oturduğu UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda mağlup oldu. Almanya Bundesliga’da üst üste 4 maçta 10 puan kaybı yaşayan ve maç kazanmayan Christian Streich’in öğrencileri, son 2 haftada etkili savunma performanslarıyla önce Mainz 05 ardından Wolfsburg’a karşı 1-0’lık galibiyetler aldı. Üst üste 2 deplasman maçından galip çıkarak toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, 21 puanla 8. sıraya kadar yükseldi. Üst sıraları bırakmayan Frebiurg, UEFA Avrupa Ligi’nde ise konuk olduğu West Ham deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerek, liderliği rakibine kaptırdı ve Son 16 Play Off Turu’nda mücadele etmek zorunda kaldı. Avrupa sahnesinde büyük bir avantajı kaçıran ev sahibi, ligde etkisini kaldığı yerden devam ettirmek istiyor. Steffen Baumgart yönetiminde sezona son derece kötü bir başlangıç yapan Köln, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. İlk 14 hafta sonunda Play Out hattından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, son 2 haftada mağlubiyete yer vermedi. 14 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geçiren Köln, son 2 haftada Darmstadt 98 ve Mainz 05’e gol şansı tanımazken, 4 puan toplamayı başardı. İlk 12 haftada kalesini tam 24 gole kapatamayan konuk ekip, son 2 hafta savunmada gelişim gösterdi diyebiliriz. Düşme hattından uzak kalmak isteyen Köln cephesinde, teknik adamın hala eleştiri oklarının hedefi olduğunu söyleyelim. Kazanmaya ve seriyi sürdürmeye ihtiyacı olan Köln, zorlu Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Freibug ve Köln son 2 haftada iyi savunma performanslarıyla dikkat çekti. 180 dakikadır kalelerinde gole geçit vermeyen taraflar, ligde yükselişe geçti. İki takımın savunmadaki etkisini bu hafta sürdüreceğini ve mücadelede bir kez daha 2.5 gol barajının aşılmayacağı görüşündeyiz.

Toplam İddaa Oranı: 6.33

Bets10 Bahis Oranı: 9.67