İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Salernitana İddaa Tahmini 18.12.2023

Atalanta sahasında Salernitana‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 16. haftanın kapanış mücadelesi, 18 Aralık Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.35, Salernitana galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 oran kazandıryor.

Atalanta Güven Tazeledi

Atalanta hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde kazanarak, güven tazeledi. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste maça puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 3 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza atarken, teselliyi Milan derbisinde buldu. Ezeli rakibini iç sahada 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Atalanta, 15 hafta sonunda 7 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle 23 puan toplamayı başarırken, 8. sırada yer aldı. Yeniden üst sıralara yetişmek isteyen ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise geride bıraktığımız hafta içi Rakow’u deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup ederek, D Grubu’ndan namağlup lider çıktı. Üst üste 2 maçta alınan galibiyetler ve 180 dakikada atılan 7 golle moral bulan Atalanta, bu hafta Salernitana karşısında galibiyet arayacak.

Salernitana Dibe Vurdu

Filippo Inzaghi hamlesine rağmen İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 hafta sona erdiğinde en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Salernitana, zor güler geçiriyor. Sezona Paulo Sousa yönetiminde hazırlanan ve ilk 8 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, Inzaghi hamlesinin ardından ise son 7 haftanın 6’sında puan kaybetti. Yeni sezonda sadece Lazio’yu iç sahada mağlup etmeyi başaran Salernitana, geri kalan 14 haftayı 5 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 2 hafta Fiorentina ve Bologna karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. 15 maç sonunda kalesini tam 30 gole kapatamayan konuk ekip, ligin en kötü savunma performansını ortaya koyarken, rakip fileleri 11 kez havalandırarak, hücum hattında da güven vermeyi başaramadı.

Atalanta – Salernitana Maç Bilgileri

Atalanta – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta cephesinde Jose Palomino, El Bilal Toure ve Rafael Toloi’nin sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da Federico Fazio kart cezalısı. Guillermo Ochoa’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Hans Hateboer, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıra mücadelesine yeniden tutunan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise namağlup lider unvanıyla Son 16 biletini cebine koydu. Lige moralli dönen Gasperini ve öğrencileri, Salerntiana’ya karşı iç sahada rahat bir galibiyete imza atacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada Salernitana engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi 4 golle zor günler geçiren rakibine üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Hem lig hem de Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak moral bulan ev sahibi, 16. haftada kazanmaya devam etti ve bizleri yanıltmadı.