İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Alaves İddaa Tahmini 18.12.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Girona iç sahada, Alaves’i ağırlayacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Girona bugün Alaves karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Girona galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 4.25, Alaves galibiyetine 5.80 oran veriyor. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Girona Net Favori

Girona La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Barcelona deplasmanına konuk olan Michel’in öğrencileri sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Sezonun en önemli 3 puanlarından birini elde eden Girona, Real Madrid’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçti ve La Liga’nın yeni lideri oldu. Geride kalan 16 haftada sadece 1 kez mağlup olan Girona, tek yenilgisini Real Madrid’e karşı almıştı. Bu hafta Montilivi’de Alaves’i konuk edecek Girona’da Christian Stuani’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alaves Deplasmanda Zorlanıyor

Alaves La Liga’da bu sezon sadece 4 galibiyete sahip. Düşme hattının üzerindeler ama tam anlamıyla rahat bir konumda da değiller. Geçtiğimiz hafta sonu Mendizorrotza’da Las Palmas’ı konuk eden Alaves mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon özellikle deplasman maçlarında üst üste puan kayıpları yaşayan Luis Garcia’nın ekibini bu hafta zor bir 90 dakika bekliyor. Lider Girona’nın konuğu olacak Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor.

Girona – Alaves Maç Bilgileri

Girona – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Girona geçen hafta Barcelona deplasmanından 3 puan ile döndü. Michel’in öğrencileri rakibini 4-2 mağlup ederek dikkat çekti. Sezonun en etkili oyunlarından birin oynayan Girona, Barcelona deplasmanında haklı bir galibiyet aldı. Bu sezon sadece 1 kez kaybeden Girona La Liga’da lider konumda. Bu hafta Montilivi’de konuk edecekleri Girona karşısında da 3 puan alarak liderliğini devam ettirirler. Alaves’in bu deplasmanda puan alabileceğini sanmıyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona Montilivi’de 3 puanı 3 golle aldı. Alaves’i 3-0 mağlup ettiler.