İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Valencia Bahis Tahmini 19.12.2023

İspanya La Liga’da Salı günü 3 maç oynanayacak. Valencia deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Karşılaşmayı saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Rayo Vallecano ile Valencia takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Rayo Vallecano galibiyetine 2.25, beraberlik tercihine 3.40, Valencia galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Rayo Vallecano Son Saniyede Yıkıldı

Rayo Vallecano son haftalarda La Liga’da ciddi puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Francisco Rodriguez’in ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son saniyede yedikleri golle 1-0 kaybettiler. La Liga’da üst süte 7 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano bu hafta içi Valencia ile karşılaşacak. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia’dan Sürpriz Beraberlik

Valencia geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk ettiği Barcelona karşısında puan almayı başardı. İlk 10 dakikada maça hızlı başlayan Valencia, oyun üstünlüğünü Barcelona’ya bıraktı. 1-0 geriye düştükleri ve özellikle ikinci yarıda pozisyon bulmakta zorlandıkları maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Valencia moral buldu. Tabi bu beraberliğin yanı sıra La Liga’da galibiyet hasretleri devam ediyor. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Valencia bu hafta Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Maç öncesinde Valencia’da Andre Almeida’nın sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano – Valencia Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Andre Almeida’nın sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’da galibiyet hasreti sürüyor. Geçen hafta El Sadar’da son saniye golüyle mağlup olan Rayo Vallecano mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. La Liga’da üst üste 7 maçtır kazanamayan bir Rayo Vallecano var. Valencia ise geçen hafta Mestalla’da Barcelona’yı konuk etti ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Sürpriz bir sonuç alan Valencia, son haftalarda galibiyeti unuttu. Son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Rayo Vallecano iç sahada kolay teslim olmayan bir takım. Valencia karşısında kazanarak kötü gidişatı sonlandırırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia deplasmanda kazandı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 1-0 mağlup ettiler.