İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Getafe İddaa Tahmini 19.12.2023

İspanya La Liga’da geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan Atletico Madrid bu hafta evinde, Getafe’yi konuk edecek. Mücadele saat 23.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Atletico MadridGetafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.38, beraberlik 4.90, Getafe kazanır ise 8.90 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Deplasmanda Kaybetti

Atletico Madrid La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybettiler. İkinci yarıda yediği gollerle haftayı puansız geçen Atletico Madrid zive yarışında yara aldı. Bu hafta içi ise Wanda Metropolitano’da Getafe’yi konuk edecekler. Bu sezon taraftarı önünde iyi sonuçlar alan Diego Simeone’nin ekibi Getafe karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’te Vitolo, Thomas Lemar ve Pablo Barrios’un sakatlıkları var.

Getafe Sürpriz Yaptı

Getafe geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla engelini 3 golle geçen Jose Bordalas’ın ekibi üst üste 2. galibiyetini aldı. Sevilla deplasmanında üstün oynadıkları maçta net bir galibiyet alan Getafe’nin üst sıra takibi devam ediyor. Bu hafta Wanda Metropolitano’da konuk olacakları Atletico Madrid deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Domingos Duarte ve Enes Ünal’ın sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid – Getafe Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’te Vitolo, Thomas Lemar ve Pablo Barrios’un sakatlıkları var. Getafe’de Domingos Duarte ve Enes Ünal’ın sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Atletico Madrid geçen hafta konuk olduğu Athletic Bilbao deplasmanından puansız döndü. İkinci yarıda yedikleri gollerle mücadeleyi 2-0 kaybettiler. La Liga’da yarışta kalmak isteyen Atletico Madrid bu hafta Getafe’yi ağırlayacak. Getafe ise geçen hafta Sevilla deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılan Getafe’de moraller yerinde. Wanda Metropolitano’da favori Atletico Madrid. Getafe karşısında kazanarak geçen hafta alınan mağlubiyeti telafi ederler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid 10 kişi kaldığı maçta 3-1 öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. Getafe ile 3-3 berabere kaldılar.