İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Sevilla İddaa Tahmini 19.12.2023

İspanya La Liga’da aylardır kazanamayan Sevilla deplasmanda, Granada’ya konuk oluyor. Mücadeleyi saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Granada ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Granada galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.55, Sevilla galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Granada 16 Maçtır Gol Yiyor

Granada’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Granada mücadeleden puansız ayrıldı. Karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Alexander Medina’nın öğrenciler tam 14 haftadır galip gelemiyor. Alexander Medina yönetiminde de çıktıkları 3 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. Son haftalarda kalesini de gole kapatamayan Granada’nın tam 17 maçtır da kalesini gole kapatamıyor. Bu hafta Sevilla’yı konuk edecek Granada’da Jesus Vallejo’nun sakatlığı sürüyor.

Sevilla 10 Maçtır Kazanamıyor

Sevilla’da gidişat oldukça kötü. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da Getafe’yi konuk eden Sevilla mücadeleyi 3-0 kaybetti. Diego Alonso’nun göreve gelişinden bu yana La Liga’da galibiyet alamdılar. Üst üste 10 maçtır kazanamayan Sevilla’da teknik direktör Diego Alonso’nun görevine son verildi. La Liga’da düşme hattına iyice yaklaşan Sevilla bu hafta Granada’nın konuğu olacak. Kaybetmeleri halinde de düşme hattına gerileyecekler. Maç öncesinde Sevilla’da Loic Bade, Mariano Diaz, Erik Lamela ve Fernando sakat.

Granada – Sevilla Maç Bilgileri

Granada – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Jesus Vallejo’nun sakatlığı sürüyor. Sevilla’da Loic Bade, Mariano Diaz, Erik Lamela ve Fernando sakat.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Granada geçen hafta yine puan kaybı yaşadı. Balaidos’da Celta Vigo’ya 1-0 kaybettiler. La Liga’da tam 14 maçtır kazanamıyorlar. Sevilla’da da işler yolunda gitmiyor. Hafta sonu Getafe’yi konuk ettiler ve karşılaşamdan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu mağlubiyetin ardından Diego Alonso görevden alındı. La Liga’da 10 maçtır kazanamayan Sevilla düşme hattına oldukça yakın. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. İki takımda kazanmak istiyor. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla 10 maç aradan sonra kazandı. Los Carmenes’de Granada’yı 3 golle geçerek moral buldular.