Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Sivasspor Bahis Tahmini 19.12.2023

Trendyol Süper Lig’de Salı günü 3 maç var. Günün ilk maçında Sivasspor deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

BaşakşehirSivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 2.17, beraberlik 3.58, Sivasspor kazanır ise 3.58 olarak açıklanmış.

Başakşehir Tek Golle Kazandı

Başakşehir geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hatayspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 1-0 mağlup eden İstanbul ekibi son 2 iç saha maçını da kazanarak moral buldu. Çağdaş Atan’ın ekibinin alt sıralardan kurtulma hedefi devam ediyor. Bu hafta içi ise Sivasspor karşısında 3 puan arayacaklar. Son 3 maçta 2. galibiyetini alan Başakşehir, Sivasspor karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de savunmadan Opoku kart cezalısı.

Sivasspor Tek Golle Güldü

Sivasspor geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konyaspor deplasmanına konuk olan Servet Çetin’in öğrencileri Clinton N’Jie’nin attığı golle 3 puanı kaptı. Sivasspor’un bu sezon Süper Lig’de 4 galibiyeti var ve bu 4 galibiyeti de dış sahada aldılar. Bu hafta Başakşehir deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir – Sivasspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de savunmadan Opoku kart cezalısı.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

İddaa Tahmini

İki takımda Süper Lig’de oynadığı son maçlarını kazanmayı başardı. Başakşehir iç sahada konuk ettiği Hatayspor’u 1-0, Sivasspor ise konuk olduğu Konyaspor deplasmanında 1-0 kazanarak 3 puanı aldılar. Sivasspor bu sezon deplasmanda etkili. Başakşehir’de sahasında iyi sonuçlar alıyor. Son 2 iç saha maçından da galibiyet ile ayrıldılar. Gollü bir maç beklentim var. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir net bir galibiyet aldı. Sivasspor’u 3-1 mağlup ederek üst sıra takibini devam ettirdiler.