Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Hatayspor Bahis Tahmini 21.12.2023

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Hatayspor deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Ankaragücü ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 1.96, beraberlik 3.93, Hatayspor kazanır ise 3.93 olarak açıklanmış.     

Ankaragücü 2 Puan Bıraktı 

Ankaragücü Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Sarı Lacivertliler öne geçtiği maçta 90+5’te gol yedi ve 2 puan bıraktı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Ankaragücü’nde maç sonunda Faruk Koca sahaya indi ve hakemi darp etti. Yaşanan bu üzücü olayların ardından Ankarqgücü’ne 5 maç seyircisiz oynama cezası verildi. Süper Lig’de bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Ankaragücü’nde golcü Ali Sowe’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Hatayspor Haftayı Puansız Geçti 

Hatayspor Süper Lig’de geçen hafta Başakşehir’in konuğu oldu. Maçın son dakikasında Dadashov ile penaltı atışından yararlanamayan Hatayspor haftayı puansız geçti. Rakibine 1-0 kaybeden Volkan Demirel’in ekibinde moraller bozuk. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan bir Hatayspor var. Son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Hatayspor’un bu süreçte tek galibiyetini Galatasaray karşısında aldığını da belirtelim. Bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak Hatayspor’da eksik bulunmuyor. 

Ankaragücü – Hatayspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde golcü Ali Sowe’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçen hafta Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylar sebebiyle 5 maçlık seyircisiz oynama yasağı aldı. İlk cezasını bu hafta Hatayspor karşısında çekecekler. Son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Ankara ekibi güven vermiyor. Hatayspor’da son haftalarda oldukça formsuz. Süper Lig’de oynadıkları son maçta Başakşehir deplasmanında 1-0 kaybettiler. Ankaragücü’nde Ali Sowe cezalı. Hücumda sıkıntılar yaşanabilir. Hatayspor’un bu hafta reaksiyon göstermesini bekliyorum. Ankaragücü deplasmanından en az 1 puan çıkartırlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.60

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.84

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.