Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Pendikspor Bahis Tahmini 21.12.2023

Trendyol Süper Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Çaykur Rizespor evinde, Pendikspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Çaykur RizesporPendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Çaykur Rizespor kazanır 1.99, beraberlik 3.99, Pendikspor kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Favori Taraf 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından 1 puan çıkartmayı başardı. Geriye düştükleri maçta 90+5’te buldukları golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar. Karadeniz ekibi son 4 haftada mağlubiyet yüzü görmedi ve 8 puan topladı. Özellikle iç sahada aldıkları galibiyetlerle moral buldular. Taraftarı önünde oynadığı son maçta Başakşehir’i 3-2 mağlup eden İlhan Palut’un öğrencileri bu hafta konuk edeceği Pendikspor karşısında da favori gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Okehukwu Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. Emir Han Topçu ise kart cezalısı. 

Pendikspor Sürpriz Peşinde 

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Kayserispor deplasmanına konuk olan Ivo Vieira’nın ekibi mücadeleyi 2-0 kaybetti. İlk yarıda direnç gösterdiler ama ikinci yarıda dirençleri kırıldı. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır mağlubiyet yaşayan Pendikspor, son sıradaki İstanbulspor ile beraber ligin en büyük düşme adaylarından biri olarak gösteriliyor. Bu hafta ise Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacaklar ve işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Pendikspor’da Emaka Eze’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Çaykur Rizespor – Pendikspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Okehukwu Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. Emir Han Topçu ise kart cezalısı. Pendikspor’da Emaka Eze’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor’un Süper Lig’de üst sıra takibin devam ediyor. Geçen hafta olaylı maçta Ankaragücü deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Karadeniz ekibi yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Son 4 maçlık süreçte 8 puan topladılar. Pendikspor ise Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hata konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 2-0 kaybettiler. İstanbul ekibi üst üste 3 maçtır kaybediyor. Çaykur Rizespor maçın favorisi. İç sahada konuk edecekleri Pendikspor karşısında kazanarak haftayı galibiyet ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.72

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor farka gitti. Pendikspor engelini 5-1 ile geçerek haftayı 3 puan ile kapattılar.