Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Alanyaspor İddaa Tahmini 21.12.2023

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında bulunan Alanyaspor deplasmanda, Beşiktaş’a konuk olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.58, beraberlik 4.67, Alanyaspor kazanır ise 5.83 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Beşiktaş’ta Eksikler Var 

Beşiktaş Süper Lig’de zirve yarışının bir hayli gerisinde kaldı. Oynadıkları son maçta Vodafone Park’ta lider Fenerbahçe’yi konuk ettiler ve mücadeleyi 3-1 kaybettiler. Rıza Çalımbay’ın göreve gelişinden bu yana Süper Lig’de çıktıkları 4 maçta 7 puan toplayan Siyah Beyazlılar 5. Sırada yer alıyor. En azından önümüzdeki sezon Avrupa’ya gitme planları yapıyorlar ama bu kadro planlamasıyla işleri pek kolay gözükmüyor. Beşiktaş bu hafta Süper Lig’de Alanyaspor’u konuk edecek. Vodafone Park’ta maçın favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’ta Umut Meraş, Gedson Fernandes ve Tayyip Talha Sanuç sakat. Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal ise kadro dışı. 

Alanyaspor Sürpriz Peşinde 

Fatih Tekke’nin ekibi Alanyaspor Süper Lig’de oynadığı son maçta İstanbulspor deplasmanından 3 puan çıkartmıştı. Maçın son anlarında Joao Novais’in penaltıdan attığı golle maçı 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Maçın genelinde hakim olan taraf Alanyaspor idi ve haklı bir 3 puan aldıklarını belirtelim. Fatih Tekke yönetiminde de ilk kez galibiyet sevinci yaşayan Alanyaspor Süper Lig’de düşme hattında bulunuyor. Bu hafta Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacak Alanyaspor puan peşinde. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Beşiktaş – Alanyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Umut Meraş, Gedson Fernandes ve Tayyip Talha Sanuç sakat. Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal ise kadro dışı. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Cenk Tosun

Alanyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ın şampiyonluk umutları iyice azaldı. Vodafone Park’ta derbide Fenerbahçe’yi konuk eden Beşiktaş mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta 5 puan bıraktılar. Alanyaspor ise düşme hattında yer alıyor. 6 maçlık kazanamama serisini İstanbulspor deplasmanında 1-0 kazanarak sona erdiren Alanyaspor bu hafta yine puan peşinde ama işleri zor. Beşiktaş’ın bu hafta kazanacağını düşünüyorum. Alanyaspor karşısında kazanırlar ve moral bulurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor sürpriz yaptı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek dikkat çektiler.