Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Rennes İddaa Tahmini 20.12.2023

Fransa Ligue 1‘in en alt sırasında yer alan Clermont ile 13. sıradaki Rennes karşı karşıya geliyor. 20 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlancak.

Betroad, Clermont galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.50, Rennes galibiyetine ise 2.22 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Clermont Dipten Kurtulamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, ilk 16 haftada Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Pascal Gastien yönetiminde dibe vuran ev sahibinin, teknik adamı ısrarı devam ediyor. Küme düşme tehlikesini he geçen gün biraz daha fazla hisseden Clermont, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Marsilya deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Son 5 haftalık fikstürün tamamında puan kaybeden ev sahibi, 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. Sadece düşme hattında beraber yer aldığı Lyon ve Lorient karşısında bu sezon galip gelen Clermont, 16 maçta kalesini 23 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 10 kez havalandırabildi. Galibiyetten uzak kalan Clermont, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek.

Rennes Toparlanmak İstiyor

Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Rennes, adım adım küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Üst sıralara yetişmek adına göreve 4 hafta önce Julien Stephan’ı getiren konuk ekip, ligde son 3 haftayı 1 puanla kapatmak zorunda kaldı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ise son hafta Villerreal mağlubiyetiyle, liderliği rakibine kaptıran konuk ekibin, iki kulvarda birden zor günler geçirdiğini söyleyelim. Avrupa sahnesinde Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan Rennes, Fransa Ligue 1’de ise düşme hattından 3 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Kötü gidişata çare arayan konuk ekip, bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Clermont’a deplasmanda konuk olacak.

Clermont – Rennes Maç Bilgileri

Clermont – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Florent Ogier’in sakatlığı devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Alidu Seidu, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 haftadır kazanamayan ve alt sırala demir atan Rennes, kötü gidişata çare arıyor. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan konuk ekip, bu hafta ligin en alt sırasına demirleyen Clermont karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Rennes oldu. Konuk ekip yeni hocasıyla kötü gidişata dur derken, 10 kişiyle maçı tamamlayan Clermont’u 3 golle mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.