Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Nantes Maç Tahmini 20.12.2023

beIN CONNECT ekranlarından 20 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Nantes karşı karşıya gelecek.

Betroad, Lyon galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.15, Nantes galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.48, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 4.04 oran veriyor.

Lyon Moral Buldu

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan Lyon, ezeli rakibini deplasmanda 1-0’lık skorla mağlup ederek, Play Out hattına yükseldi. Fransa Ligue 1’de tarihinin en zorlu sezonlarından birini geçiren ev sahibi, şampiyonluk mücadelesi veren Monaco karşısında kazanarak, toparlanma sinyalleri verdi. İlk 10 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, Pierre Sage’nin göreve gelişiyle birlikte mağlubiyetlere son verdi. Son 2 haftada önce Toulouse, ardından Monaco’ya karşı kazanan ev sahibi, 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermiyor.  2 hafta öncesine kadar ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Lyon, yeni hocasıyla düşme potasından kurtulmak adına önemli adımlar attı.

Nantes 2 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Brest’i taraftarı önünde ağırlayan Nantes, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İç sahada son derece etkisiz bir futbol sergileyen Jocelyn Gourvennec ve öğrencileri, Ligue 1 sahnesinde son 2 haftayı mağlubiyetlerle geride bıraktı. Teknik adam değişikliği konuk ekip adına Nice galibiyetiyle başlarken, üst üste mağlubiyetlerle devam etti. Nice karşısında büyük bir sürprize imza atan ve rakibine sezonun ilk mağlubiyetini yaşatan Nantes, son 2 haftada mağlubiyetlerle 11. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan uzak kalan ve adım adım alt sıralara gerileyen konuk ekip, bu sezon özellikle deplasmanda maç kazanmakta zorlandı. 7 dış saha maçının 5’ini kaybettiler.

Lyon – Nantes Maç Bilgileri

Lyon – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Johann Lepenant’ın sakatlığı devam ediyor. Nantes takımında Ganago ve Meupiyou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Duje Caleta-Car, Jake O´Brien, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Mama Balde, Mathis Cherki.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 16 hafta itibariyle küme düşme tehlikesini hisseden Lyon, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Nantes ise son haftalarda teknik adam değişikliğiyle başlayan düşüşe çare arıyor. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alexandre Lacazette attı, Lyon kazandı. Ev sahibi düşme hattından kurtulmak adına önemli adımlar atarken, Nantes engelini kayıpsız geçti. Tek golle kazanan ev sahibi, kalesinde gole geçit vermedi.