İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Brighton Bahis Tahmini 21.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Haftalrdır galibiyet alamayan Crystal Palace bu hafta evinde, Brighton ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Crystal Palace ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Crystal Palace kazanır 3.30, beraberlik 3.60, Brighton kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.     

Crystal Palace 6 Maçtır Kazanamıyor 

Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir beraberlik aldı. Etihad’da Manchester City’e konuk olan Crystal Palace 2-0 geriye düştüğü maçta son dakikada attığı golle 2-2 berabere kaldı ve haftanın sürprizlerinden birini yaptı. Manchester City deplasmanından puan çıkartmaları alkışlanacak bir durum ama Roy Hodgson’ın ekibinin galibiyet hasreti de devam ediyor. Premier Lig’de oynadıkları son 6 maçta da galibiyet alamayan bir Crystal Palace var. Bu hafta Brighton’ı konuk edecek Crystal Palace’da Rob Holding ve Jesuran Rak Sakyi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Brighton Deplasmanda Kaybetti 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konuk oldukları Arsenal karşısında 2-0 mağlup oldular. Premier Lig’de son 10 haftada sadece 2 kez kazanabilen Roberto De Zerbi’nin öğrencileri ilk 4 umutlarını da azaltıyor. Oyun anlamında da düşüşe geçen Brighton’ın bu sezon Premier Lig’de oynadığı 16 karşılaşmada da kalesini gole kapatamadığını belirtelim. Bu hafta içi ise Selhurst Park’ta Crystal Palace’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Brighton’da Tariq Lamptey, Ansu Fati, Julio Ensico ve Pervis Estupinan’nın sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace – Brighton Maç Bilgileri

Crystal Palace – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Rob Holding ve Jesuran Rak Sakyi’nin sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Tariq Lamptey, Ansu Fati, Julio Ensico ve Pervis Estupinan’nın sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Philip Mateta, Odsonne Edouard

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Crystal Palace geçen hafta büyük bir sürpriz yaptı. Etihad’da konuk oldukları Manchester City ile son dakika golüyle 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Roy Hodgsonın ekibi moral buldu am galibiyet hasretleri 6 maça çıktı. Brighton ise Premier Lig’de son dönemde düşüş yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları Arsenal deplasmanında 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de tam 17 maçtır gol yiyorlar. Zor bir maç ve taraf bahsi riskli. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Brighton ile 1-1 berabere kaldılar.