İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Real Madrid İddaa Tahmini 21.12.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Alaves evinde, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

AlavesReal Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Alaves kazanır 5.80, beraberlik 4.25, Real Madrid kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 2 tercihine 20.00 oran veriliyor.

Alaves’de Puan Kayıpları

Alaves La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta lider Girona’ya konuk olan Alaves sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Montilivi’de rakibine karşı varlık gösteremediler. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Luis Garcia’nın ekibi düşme hattına da yakın. Bu hafta içi Mendizorrotza’da Real Madrid’i konuk edecekler. Alaves’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid Moralli

Real Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Villarreal ile karşı karşıya gelen Real Madrid karşılaşmadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Maçın başından sonuna dek üstün oynadıkları maçta rahat bir 3 puan elde ettiler. Girona’nın kazandığı haftada hata yapmamaları önemliydi. Lider Girona’nın 2 puan gerisinde 2. sırada yer alan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri bu hafta Alaves’e konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Arda Güler, Eder Militao, Vinicius Junior, Ferland Meny, Eduardo Camavinga ve David Alaba sakat olan isimler.

Alaves – Real Madrid Maç Bilgileri

Alaves – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor. Real Madrid’de Arda Güler, Eder Militao, Vinicius Junior, Ferland Meny, Eduardo Camavinga ve David Alaba sakat olan isimler.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Antonio Rüdiger, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Alaves La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları Girona deplasmanından puansız döndüler. Lidere karşı varlık gösteremeyen Alaves rakibine 3-0 kaybetti. La Liga’da son 3 maçtır da kazanamıyorlar. Real Madrid ise moralli. Geçen hafta Villarreal’i 4 golle geçen Real Madrid zirve takibini devam ettiriyor Ancelotti’nin öğrencileri lider Girona’nın sadece 2 puan gerisinde. Bugün kazanmaları halinde lider olma şansları var. Real Madrid kazanır ve haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves uzatma dakikalarında attığı golle maçı 1-0 kazandıç Alaves’i 1-0 mağlup ederek La Liga’nın yeni lideri oldular.