İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Osasuna Bahis Tahmini 21.12.2023

İspanya La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Osasuna deplasmanda, Mallorca’ya konuk olacak. Mücadele saat 23.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Mallorca ile Osasuna zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 298, Osasuna galibiyetinin ise 3.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca’dan Golsüz Beraberlik

Mallorca 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Sevilla’yı tek golle 1-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Javier Aguirre’nin öğrencileri aylar sonra La Liga’da 3 puan sevinci yaşadı.Geçtiğimiz hafta sonu ise son sıradaki Almeria deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Özellikle son haftalarda Mallorca’nın maçları az gollü geçiyor. La Liga’da oynadıkları son 9 maçta da 3 gol barajı aşılmadı. Bu hafta Osasuna’ya konuk olacak Mallorca’da Vedat Muriqi ve Toni Lato’nun sakatlıkları sürüyor.

Osasuna’dan 3 Puan

Osasuna geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında 3 puan almayı başardı. 90+5’te Ante Budimir’in attığı tek golle 1-0 kazanan Osasuna bu sezon 2. kez iç sahada galibiyet elde etti. Taraftarı önünde kazanmakta zorlanan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri deplasman maçlarında çok daha etkili oynuyor. Bu hafta konuk olacakları Mallorca deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da Johan Mojica ve Ruben Garcia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca – Osasuna Maç Bilgileri

Mallorca – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Vedat Muriqi ve Toni Lato’nun sakatlıkları sürüyor. Osasuna’da Johan Mojica ve Ruben Garcia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Mallorca yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçen hafta son sıradaki Almeria’ya konuk oldular ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da son 4 maçta 6 puan toplayan Mallorca düşme hattının üzerine çıktı. Osasuna ise Rayo Vallecano’yu tek golle geçti. 90+5’te buldukları golle 3 puan almayı başardılar. Her iki takımda hücumda pek üretken değil. Mallorca’nın son 9 maçında 3 gol sesi çıkmadı. Düşük skorlu bir maç izleriz. 90 dakika sonunda 3 gol çıkmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.25

Hovarda Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettiği Osasuna’yı 3-2 mağlup ederek yenilmezlik serisini devam ettirdiler.