İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Real Sociedad İddaa Tahmini 21.12.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Cadiz evinde, Real Sociedad karşısında sürpriz arayacak. Zorlu karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Cadiz ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 4.40, beraberlik 3.55, Real Sociedad kazanır ise 1.88 olarak açıklanmış.

Cadiz’de Puan Kayıpları Sürüyor

Cadiz’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Las Palmas’ın konuğu olan Sergio Gonzalez’in öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Gran Canaria’da sürpriz bir beraberlik aldılar ama galibiyet hasretleri devam etti. La Liga’da üst üste 14 maçtır kazanamayan Cadiz düşme hattına da oldukça yakın. Bu hafta Nuevo Mirandilla’da Real Sociedad’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Cadiz’de Roger Marti ve Gonzalo Escalante sakat olan isimler.

Real Sociedad Evinde Kazanamadı

Real Sociedad La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Anoeta’da konuk ettikleri Real Betis ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmeyen Bask ekibinin zirve takibi devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de gruptan lider olarak çıkan Imanol’un ekibi moralli. Bu hafta Nuevo Mirandilla’da Cadiz’e konuk olacak Real Sociedad maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Ander Barranetxea ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları bulunuyor.

Cadiz – Real Sociedad Maç Bilgileri

Cadiz – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Roger Marti ve Gonzalo Escalante sakat olan isimler. Real Sociedad’da Ander Barranetxea ve Martin Merquelanz’ın sakatlıkları bulunuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

İddaa Tahmini

Cadiz’de galibiyet hasreti devam ediyor. Son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Cadiz düşme hattına oldukça yakın. Geçen hafta sonu Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas ile 1-1 berabere kaldılar. Real Sociedad ise yenilmezlik serisini sürdürdü. Anoeta’da Real Betis’i konuk ettiler ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Zirve takibini sürdürmek isteyen Real Sociedad bu hafta Cadiz karşısında net favori. Imanol’un ekibinden bu hafta 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.