Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Freiburg Maç Tahmini 20.12.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta heyecanı yaşanırken, Heidenheim sahasında Freiburg‘u konuk edecek. 20 Aralık Çarşamba akşamı saat 22:30’da başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Voith Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Heidenheim galibiyetine 2.84, beraberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Heidenheim Düşme Potasından Uzaklaştı

Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Mainz 05 deplasmanına konuk olan Heidenheim, Marvin Pieringer’in attığı tek golle galibiyete uzanırken, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 7’ye kadar çıkardı. Son 2 haftalık fikstürde düşme hattındaki rakiplerine karşı aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Heidenheim, önce Darmstdt 98 ardından Mainz 05’e karşı galip geldi. Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren Frank Schmidt ve öğrencileri, 15 haftalık fikstürü ise 5 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattından uzaklaşarak rahat bir konuma yükselen ev sahibi, bu hafta sahasında Freiburg’u konuk edecek.

Freiburg 3 Haftadır Kazanıyor

Almanya Bundesliga’nın formda takımlarından Freiburg, 16. haftada Heidenheim deplasmanına konuk olacak. 3 haftadır üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, karşısında son 2 haftadan galibiyetle ayrılan bir rakip bulacak. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun son haftasında West Ham mağlubiyetiyle liderliği kaybeden Freiburg, ligde ise etkisini sürdürüyor. Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Son 3 haftalık fikstürde Mainz 05, Wolfsburg ve Köln karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Christian Streich’in öğrencileri, 3 maçta 4 gole imza atarken, kalesinde ise gole geçit vermedi. 6. sırada yer alan konuk ekip, hafta içi fikstüründe galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Heidenheim – Freiburg Maç Bilgileri

Heidenheim – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim cephesinde Omar Traore ve Thomas Keller’in sakatlıkları devam ediyor. Freiburg takımında ise Maximilian Philipp’in sakatlığı devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Ritsu Doan.

İddaa Tahmini

Bir tarafta 2 haftadır kazanan Heidenheim, diğer tarafta ise 3 haftadır kazanan Freiburg var. İki formda takımın karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede, karşılıklı golleri atılacağını düşünüyoruz. İki takımda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele, 5 gole ev sahipliği yaptı. Heidenheim son haftaların formda takımı Freiburg’u 3 golle mağlup ederken, Freiburg ise 2 golle mağlubiyetten kurtulamadı.