Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Augsburg Maç Tahmini 20.12.2023

İddaa fikstüründe 20 Aralık Çarşamba akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Augsburg kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Stuttgart galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Augsburg galibiyetine ise 7.73 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Stuttgart Deplasmanda Kaybetti

Almanya Bundesliga’ın 15. haftasında Bayern Münih deplasmanına konuk olan Stuttgart, ilk 14 haftaya Sebastian Hoenes yönetiminde damga vuran takımlar arasında yer alırken, son 11 sezonun şampiyonu karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Lider ile arasındaki puan farkını 8’e çıkmasına engel olamayan ve 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Stuttgart, bu hafta iç sahada Augsburg’a karşı galibiyet arayacak. 15 haftayı 10 galibiyet, 1 berberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve 31 puan toplamayı başaran Stuttgart, 15. haftada alınan ağır mağlubiyete rağmen, ligin iddialı takımları arasında yer almaya devam ediyor. 15 maçta 34 gol bulan ev sahibinde, Sebastian Hoenes 16 golle dikkatleri üzerine topladı.

Augsburg’un Zorlu Deplasman Sınavı

Augsburg cephesinde Jess Thorup etkisi devam ediyor. Yeni sezonda Almanya Bundsliga’ya son derece etkisiz bir başlangıç yapan ve çareyi teknik adam değişikliğiyle arayan konuk ekip, Thorup’un göreve gelmesiyle birlikte, ligin formda takımlarından biri haline dönüştü. İlk 7 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Augsburg, son 8 haftalık fikstürde ise sadece Werder Bremen’e galibiyet şansı verdi. 15 maç sonunda 4 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran ve 10. sırada yer alan konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Dotmund ile 1-1 berabere kaldı. Yeni hocasıyla kolay maç kaybetmeyen Augsburg, ligin en formda takımlarından Suttgart ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kazanarak üst sıra yarışına dahil olmak isteyen Augsburg, yeni hocasıyla kolay lokma değil.

Stuttgart – Augsburg Maç Bilgileri

Stuttgart – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Raphael Framberger, Nikolas Nartey ve Hiroki Ito’nun sakatlıkları devam ediyor. Augsburg cephesinde ise Raphael Framberger’in sakatlığı devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Sehrou Guirassy, Deniz Undav.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almaya devam eden Stuttgart, Bayern Münih deplasmanında yaşadığı hezimeti unutturmak istiyor. Ev sahibinin iç sahada haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart iç sahada zorlanmadan kazandı. Ev sahibi Augsurg karşısında 3 golle galibiyet hedefine ulaşırken, 90 dakika boyunca kalesinde gol geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.