Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Monaco İddaa Tahmini 20.12.2023

20 Aralık Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 17. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Monaco kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 23:00’te başlıyor.

Hovarda, Toulouse galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.95, Monaco galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Toulouse Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de son 9 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Toulouse, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Rennes’i konuk eden Carles Martinez ve öğrencileri, karşılaşmadan golsüz berberlikle ayrılırken, son 9 haftayı 5 berberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Teknik adamın tahtı son haftalarda alınan kötü sonuçlarla sallanırken, 16 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Toulouse’un, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar indi. Nantes ve Metz dışında hiçbir rakibine karşı maç kazanamayan ev sahibi, 16 maçta kalesini 21 gole kapatamazken, rakip fileleri 14 kez havalandırdı. Küme düşme hattının üzerinde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Toulouse, hafta içi fikstüründe karşı karşıya geleceği Monaco karşısında zorlanacaktır.

Monaco Evinde Kaybetti

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında lider PSG 2 puan kaybı yaşarken, zirve takibindeki Monaco ise mağlup olarak, fırsatı değerlendiremedi. Ligde zor günler geçiren Lyon’a iç sahada kaybeden Adi Hütter’in ve öğrencileri, 16. hafta sonunda liderin 7 puan gerisinde kaldı. Lyon karşısında skor üretmeyi başaramayan Monaco, kalesinde ise 1 gole geçit verdi. Montpllier ve Rennes’e karşı aldığı galibiyetlerle üst sıraları bırakmayan konuk ekip, Lyon mağlubiyetiyle ligin 3. sırsında yer aldı. 16 haftayı 9 galibiyet, 3 berberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Monaco, hala ligin iyi performanslar sergileyen takımları arasında yer alıyor. Lider ile puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Monaco, bu hafta Toulouse’a karşı kazanmak istiyor.

Toulouse – Monaco Maç Bilgileri

Toulouse – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde karşılaşma öncesi Zakaria Aboukhlal’ın sakatlığı devam ediyor. Monaco’da ise Myron Boadu, Breel Embolo, Caio Henrique, Eliesse Ben Seghir ve Eliot Matazo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Krepin Diatta, Maghnes Akliouche, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in 3. sırasında yer alan Monaco, zirve takibine devam ediyor. Geçen hafta fırsatı değerlendiremeyen Adi Hütter ve öğrencileri, bu hafta bir hataya daha yer vermeyecek ve Toulouse deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 51. dakikadan itibaren Aleksandr Golovin’in kırmızı kartıyla 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Monaco, Toulosue deplasmanında Wissam Ben Yedder’in attığı 2 güzel golle galibiyete uzandı. Kazananları tebrik ederiz.