Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Le Havre Maç Tahmini 20.12.2023

Fransa Ligue 1‘de 17. haftaya girilirken, 8. sıradaki Reims ile 10. sırada yer alan Le Havre kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Auguste Delaune Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele Genzobet, Reims galibiyetine 1.70, berberliğe 3.95, Le Havre galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.

Reims Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Lens deplasmanına konuk olan Reims, pozisyon dahi bulmakta zorlandığı mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, son haftalarda kötü gidişatını sürdürdü. İlk 11 haftada sadece 3 kez mağlup olan William Still ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürde ise 4 kez mağlup oldu. Son 5 haftada sadece Strasbourg’a karşı galip gelen ev sahibi, geri kalan 4 haftada ise PSG, Rennes, Nice ve Lens’e karşı mağlup oldu. Üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Reims, 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan toplamayı başarırken, 8. sırada kendisine yer buldu. Yeninden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Le Havre’yi konuk edecek. 16 maçta 23 gol yiyip, 21 gole imza attıklarını belirtelim.

Le Havre Evinde Kazandı

Yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de ilk 16 haftayı 4 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Le Havre, 19 puan toplayarak 10. sırada yer alırken, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. Luka Elsner ve öğrencileri, üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, geçtiğimiz haftanın en sürpriz galibiyetlerinden birine imza attı. İç sahada ağırladığı Nice karşısında 3-1’lik galibiyete imza atan Le Havre, ligin en az gol yiyen takımı karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Rakip 15 maçta sadece 6 gol yerken, Le Havre harika bir hücum performansı sergiledi. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını daha fazla açmak isteyen konuk ekip, bu hafta Reims deplasmanında galibiyet arayacak.

Reims – Le Havre Maç Bilgileri

Reims – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde Josh Wilson-Esbrand, Marshall Munetsi ve Maxime Busi’nin sakatlıkları devam ediyor. Le Havre’de ise Samuel Grandsir kart cezalısı.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Salama, Thomas Foket, Michael Richardson, Junya Ito, Junya Ito, Mohammed Daramy.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Mohamed Bayo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in rahat konumlarında yer alan Reims ve Le Havre, üst sıralara yetişmek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki yakın rakibin 3 puan mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Le Havre deplasmanda 21. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti. Konuk ekip maçta skor üretemezken, ev sahibi Reims ise sahasında Keito Nakamura’nın attığı tek golle kaazandı.