İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Juventus İddaa Tahmini 23.12.2023

İddaa fikstüründe 23 Aralık Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi 17. hafta mücadelesinde, Frosinone ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 14:30’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Frosinone galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.95, Juventus galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.76, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 1.44 oran veriyor.

Frosinone’den Kritik Galibiyet

Hafta içi İtalya Kupası’nda Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran Frosinone, İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönüyor. Son 16 eşleşmesinde büyük bir sürprize imza atan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, ligin son şampiyonu Napoli’yi deplasmanda 4-0 mağlup etmeyi başardı. Son haftalardaki en iyi futbolunu sergileyen ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 7’ye kadar inen Frosinone, deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kaybetti. Dış sahada son 2 hafta Milan ve Lecce’ye karşı kaybeden ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı son maçta ise Torino ile berabere kaldı. Düşme hattından uzak kalmak isteyen ve lige moralli dönen Frosinone, bu hafta Juventus karşısında galibiyet arayacak.

Juventus Gözünü Zirveye Dikti

UEFA Konferans Ligi’nden sezon başında aldığı men cezasının ardından rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren Juventus, geçtiğimiz hafta zirve takibinde önemli bir hata yaptı. Genoa deplasmanında izlediğimiz Massimiliano Allegri ve öğrencileri, üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 1 puanla ayrılırken, lider ile arasındaki puan farkının 4’e çıkmasına engel olamadı. Son 11 haftalık fikstürde namağlup bir performans grafiği sergileyen JUVE, 8 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. İlk 16 haftada sadece Sassuolo deplasmanından mağlubiyetle dönen konuk ekip, sezonun ilk yarısında sona yaklaşılırken, zirve takibinde bir hata daha yapmak istemiyor. Ligin en formda takımları arasında yer alan Juventus, son 11 haftalık lig performansıyla güven vermeye devam ediyor.

Frosinone – Juventus Maç Bilgileri

Frosinone – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde Caleb Okoli kart cezalısı. Reinier, Kalaj, Mazzitelli ve Marchizza’nın ise sakatlıkları devam ediyor. Juventus takımında ise Nicolo Fagioli ve Paul Pogba’nın cezaları devam ediyor. Moisee Kean ve De Sciglio’nun ise sakatlıkları bulunuyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Mehdi Bourabia, Arijon Ibrahimovic, Ilario Monterisi, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Jaime Baez, Marvin Cuni.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde tam 11 haftadır bileği bükülmeyen Juventus, bu hafta 3 maçtır ligde galip gelemeyen Frosinone karşısına çıkıyor. Zirve yarışında hata yapmak istemeyen JUVE, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus’un genç yıldız adayı Kenan Yıldız müthiş bir golle takımını öne geçirirken, ikinci yarının hemen başında skoru korumayı başaramayan Juventus’u, mağlubiyetten kurtaran isim Dusan Vlahovic oldu ve takımına 3 puanı getirdi.