Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Başakşehir İddaa Tahmini 23.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.77, beraberlik 3.82, Başakşehir kazanır ise 5.13 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Favori Taraf

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi İstanbulspor’un konuğu oldu. Tartışmalı bir pozisyonda oyun devam etti ve Trabzonpsor Onuachu ile 2-1 öne geçti. Bu golün ardından rakip takım sahadan çekildi ve maça çıkmadılar. Hal böyle olunca maç tamamlanamadı ama Trabzonspor’un 3 puan alması kesinleşti. Süper Lig’de zirve takibini devam ettirmek isteyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri bu hafta Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Trabzonspor’da Umut Bozok, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir 3 Golle Kazandı

Başakşehir Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma umutlarını devam ettiriyor. Çağdaş Atan’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Sivasspor’u konuk etti ve 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de son 4 haftada 3. galibiyetini alan Başakşehir 12. sıraya kadar tırmandı. Öte yandan golcü Piatek’de son haftalarda skor anlamında üretken. Bu hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Başakşehir’de Deniz Türüç ve Jerome Opoku kart cezalısı. Patryk Szysz ve Muhammet Şengezer ise sakat olan isimler.

Trabzonspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Trabzonspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Umut Bozok, Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Başakşehir’de Deniz Türüç ve Jerome Opoku kart cezalısı. Patryk Szysz ve Muhammet Şengezer ise sakat olan isimler.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Trabzonspor hafta içi İstanbulspor karşısında 2-1 öne geçtiği maçı tamamlayamadı. Konuk ekibin hakem kararları sebebiyle sahadan çekilmesinin ardından karşılaşma yarıda kaldı. Süper Lig’de bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Trabzonspor maçın favorisi. Başakşehir ise geçen hafta Sivasspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup ederek moral buldular. Piatek son haftalarda önemli katkılar veriyor. Trabzonspor’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Onuachu önderliğinde Başakşehir’i mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor geriye düştüğü maçta 1 puanı zor kurtardı. Başakşehir ile 1-1 berabere kaldılar.