İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Lecce İddaa Tahmini 23.12.2023

İnter evinde Lecce‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 17. hafta mücadelesi, 23 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Zorlu mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

San Siro Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Genzobet, İnter galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.30, Lecce galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.62 oran kazandırıyor.

İnter Ligi Domine Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nin lideri olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini namağlup performansıyla cebine koyan İnter, hafta içi İtalya Kupası serüvenine doğrudan katıldığı Son 16 Turu’nda veda etti. Devler sahnesinde bu sezon mağlup olamayan ev sahibi, İtalya Kupası’nda ise 10 maçtır namağlup bir performans sergiliyor. Son 3 hafta Napoli, Udinese ve Lazio karşısında gol dahi yemeden kazanan İnter, rakip fileleri ise 9 kez havalandırdı. Ligi domine etmeye devam eden ev sahibi, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde yer alıyor. Hafta içi Bologna ile İtalya Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, normal süresi golsüz beraberlikle geçilen maçı uzatmalarda 2-1’lik skorla kaybetti. 1-0’lık üstünlüğünü koruyamayan İnter, yeninden Serie A Ligi’ne odaklandı.

Lecce Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında lider İnter’e deplasmanda konuk olacak olan Lecce, tam 10 haftalık puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Frosinone’ye karşı iç sahada son verdi. Roberto Piccoli ile ilk yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, devre arasına girilmeden üstünlüğü koruyamadı. Bitime 1 dakika kala sahneye Ylber Ramadani çıkarken, şık bir golle takımına 3 puanı getirdi. Üst üste alınan 4 beraberlikle toparlanma sinyalleri veren Lecce, 10 maç sonra kazandı. Roberto D’Aversa yönetiminde 16 maçtan 4 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle 20 puan toplayan konuk ekip, 12. sırada yer alıyor. Düşme hattından uzak kalan Lecce, galibiyetlerine İnter karşısında devam etmek istiyor. Son 10 hafta namağlup bir performans sergileyen İnter karşısında işlerinin zor olduğunu belirtelim.

İnter – Lecce Maç Bilgileri

İnter – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de Alexis Sanchez, Juan Cuadrado, Stefan De Vrij ve Denzel Dumfries’in sakatlıkları devam ediyor. Lecce takımında ise Pontus Almqvist’in sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 10 haftadır kaybetmeyen ve üst üste derbi galibiyetleriyle dikkat çeken İnter, ligi son haftalarla birlikte domine etti. Lider rahat galibiyetlerine bu hafta iç sahada tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

Genzobet Oranı: H1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter taraftarı önünde Lecce engelini zorlanmadan geçti. Zirvedeki yerini koruyan İnzaghi ve öğrencileri, gol şansı tanımadığı Lecce karşısında Yann Aurel Bisseck ve Nicolo Barella’nın golleriyle kazandı.