İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Milan İddaa Tahmini 22.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin en zayıf halkası Salernitana, 22 Aralık Cuma akşamı sahasında 3. sıradaki Milan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Salernitana galibiyetine 7.10, beraberliğe 4.65, Milan galibiyetine ise 1.46 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.71, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Salernitana Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Milan’ı sahasında konuk edecek olan Salernitana, ilk 16 haftanın en zayıf halkası olarak karşımıza çıkıyor. Filippo Inzaghi hamlesi kötü gidişata çare olmazken, 16 haftanın 15’inde puan kaybeden ev sahibi, galibiyetten uzak bir performans grafiği sergiliyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönen Salernitana, üst üste 3. yenilgisini aldı. Son 3 haftada kalesini tam 9 gole kapatamayan ev sahibi, 16 maçta ise kalesini tam 34 gole kapatamadı. Ligin en zayıf halkası aynı zamanda ligin en kötü savunma performansına sahip. Salernitana 16 haftada sadece Lazio’yu mağlup etmeyi başarırken, hem sezon genelinde hem de son haftalardaki performansıyla, güven vermekten çok uzakta.

Milan’dan Üst Üste Galibiyetler

Atalanta derbisinden 3-2’lik mağlubiyetle dönüşünün ardından, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’nde kazanan Milan, güven tazeledi. Derbi mağlubiyetinin ardından devler sahnesinde Newcastle United’ı mağlup ederek, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmeyi başaran Pioli ve öğrencileri, lige moralli döndü. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Monza karşısında Jan-Carlo Simic, Tijjani Reijnders ve Okafor’un golleri 3 puanı getirdi. Son 4 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran Milan, lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmayı başardı. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken konuk ekip, bu hafta ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında galibiyet arayacak. Kazanarak zirve yarışının içerisinde kalmak istiyorlar.

Salernitana – Milan Maç Bilgileri

Salernitana – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Giulio Maggiore kart cezalısı. Guillermo Ochoa’nın ise sakatlığı devam ediyor. Milan cephesinde ise Tommaso Pobega, Noah Okafor, Malick Thiaw, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu ve Yunus Musah’ın sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Flavius Daniliuc, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Boulaye Dia, Jovane Cabral.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Alessandro Florenzi, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve mücadelesi veren Milan, iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Pioli ve öğrencilerinin, bu hafta ligin zayıf halkası Salernitana karşısında zorlanmadan kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.88

Betelli Oranı: H2, Oran 2.16

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-1 geriye düşen Milan, son dakika golüyle Salernitana deplasmanında mağlubiyetten kurtuldu. İki takımda mücadeleden 1’er puanla ayrıldı.