sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.12.2023

22 Aralık Cuma akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. İtalya Seire A Ligi’nin 17. hafta mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Empoli – Lazio: MS 2, 1.76 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; 22 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 17. hafta mücadelesinde, Empoli ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 haftanın en zayıf hücum performansını sergileyen Empoli, geçtiğimiz hafta Torino deplasmanında gol bulmakta bir kez daha zorlanırken, evine mağlubiyetle döndü ve İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 16 haftada rakip fileleri sadece 10 kez havalandırabilen Empoli’de, teknik adam Aurelio Andreazzoli’nin kadroda yaptığı değişiklikler henüz sonuç getirmedi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve küme düşme hattının içerisinde yer alan ev sahibi, 16 haftayı ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Empoli’nin aynı zamanda savunma hattında da açıklar verdiğini söyleyelim. Kalesinde tam 28 gole engel olamayan ev sahibi, son 4 haftanın tamamında gol yerken, toplamda ise kalesini 7 gole kapatamadı. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Maurizio Sarri yönetiminde ligde taviz veren ve devler sahnesinden istediğini alan konuk ekip, rotasını kısa süreliğine lige çevirmiş durumda. Geçtiğimiz hafta sahasında lider İnter’i konuk eden Lazio, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarıya savunmanın yaptığı büyük hata damga vururken, konuk ekip ikinci yarıda da rakibine direnemedi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 16 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Lazio, 21 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Üst sıralara yetişmek isteyen Sarri ve öğrencilerinin, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Düşme hattındaki Empoli karşısında favori taraf gösteriliyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vererek, üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, bu hafta düşme hattında yer alan ve 4 maçtır puan kaybeden Empoli karşısında hata yapmayarak, haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

Salernitana – Milan: H2, 1.88 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana, 22 Aralık Cuma akşamı sahasında 3. sıradaki Milan’ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Milan’ı sahasında konuk edecek olan Salernitana, ilk 16 haftanın en zayıf halkası olarak karşımıza çıkıyor. Filippo Inzaghi hamlesi kötü gidişata çare olmazken, 16 haftanın 15’inde puan kaybeden ev sahibi, galibiyetten uzak bir performans grafiği sergiliyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönen Salernitana, üst üste 3. yenilgisini aldı. Son 3 haftada kalesini tam 9 gole kapatamayan ev sahibi, 16 maçta ise kalesini tam 34 gole kapatamadı. Ligin en zayıf halkası aynı zamanda ligin en kötü savunma performansına sahip. Salernitana 16 haftada sadece Lazio’yu mağlup etmeyi başarırken, hem sezon genelinde hem de son haftalardaki performansıyla, güven vermekten çok uzakta. Atalanta derbisinden 3-2’lik mağlubiyetle dönüşünün ardından, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’nde kazanan Milan, güven tazeledi. Derbi mağlubiyetinin ardından devler sahnesinde Newcastle United’ı mağlup ederek, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmeyi başaran Pioli ve öğrencileri, lige moralli döndü. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Monza karşısında Jan-Carlo Simic, Tijjani Reijnders ve Okafor’un golleri 3 puanı getirdi. Son 4 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran Milan, lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmayı başardı. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken konuk ekip, bu hafta ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında galibiyet arayacak. Kazanarak zirve yarışının içerisinde kalmak istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde zirve mücadelesi veren Milan, iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Pioli ve öğrencilerinin, bu hafta ligin zayıf halkası Salernitana karşısında zorlanmadan kazanacağını düşünüyoruz.

Sassuolo – Genoa: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftası kapsamında, Sassuolo ile Genoa kozlarını paylaşacak. 22 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’d sahne alan mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 1 puanla kapattı. Roma ve Cagliari karşısında alına nüst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Sassuolo, 2-0 geriye düştüğü maçta mağlubiyetten zor kurtuldu. 55. dakikaya kadar oyunun hakimiyetini tamamen rakibine kaptıran ve 2-0 geriye düşen ev sahibi, rakibin 59. dakikada 10 kişi kalmasıyla birlikte, yakaladığı 2 penaltı fırsatını gole çevirerek, skoru eşitledi. Son 3 haftanın tamamında, son 10 haftanın ise 9’und puan kaybeden Sasasuolo, düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Zor günlerden geçen ev sahibi, bu hafta Genoa karşısında kazanarak, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, rahat bir konumda yer almak istiyor. Genoa cephesinde Juventus beraberliği umut verdi. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ve düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan Genoa, tehlike hattında yer alıyor. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 berberlikle geride bırakan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, Juventus ile geçtiğimiz hafta iç sahada 1-1 berabere kaldı. Hem savunmada etkili olan hem de 1-0 geriden gelerek zirve takibindeki rakibinden puan almayı başaran Genoa, bu hafta ligdeki en yakın rakibi Sassuolo’ya karşı galibiyet arayacak. 16 haftadan 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran konuk ekip, Sassuolo deplasmanında kazanmak ve ligde rahat bir konumda yer almak istiyor. Son 9 maçlarını 7’sinde 2.5 gol barajı aşılmadı ve skor üretmekte zorlanan konuk ekip, savunmada ise rakiplerine kolay geçit vermedi. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Sassuolo ve Genoa, 17. haftada karşı karşıya geliyor. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz. Toparlanmak için iki takımında galibiyete ihtiyacı var.

Toplam İddaa Oranı: 5.12

Bets10 Bahis Oranı: 7.99