İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Sevilla İddaa Tahmini 23.12.2023

İspanya La Liga’da son 2 maçında da puan kaybı yaşayan Atletico Madrid evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Saat 18.15’te oynanacak mücadele S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Atletico Madrid ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Atletico Madrid kazanır 1.55, beraberlik 4.45, Sevilla kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.   

Atletico Madrid 2 Puan Bıraktı

Atletico Madrid La Liga’da son 2 haftada üst üste puan kayıpları yaşıyor. Önce Athletic Bilbao deplasmanında 2-0 kaybeden Diego Simeone’nin ekibi geçtiğimiz hafta içi ise Getafe ile yenişemedi. 10 kişi kalmalarına rağmen 3-1 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da son 2 maçta 5 puan bırakan Atletico Madrid’in lider Girona’nın da gerisinde kaldığını belirtmek gerek. Bu hafta erteleme maçında Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Koke, Memphis Depay ve Jose Gimenez’in sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla 3 Golle Kazandı

Sevilla La Liga’da 2 hafta önce Getafe karşısında aldığı 3-0’lık yenilginin ardından teknik direktör Diego Alonso ile yolları ayırdı. Henüz yeni bir teknik adam ile anlaşmadılar. Geçen hafta içi Los Carmenes’de Granada’yı 3-0 mağlup ederek moral bulan Sevilla, La Liga’da 10 maçlık kazanamama serisini ise sona erdirdi. Düşme hatıından uzaklaşmak isteyen Sevilla bu hafta Atletico Madrid’e konuk olacak. Maç öncesinde Sevilla’da Erik Lamela, Tanguy Nianzou, Marcao ve Fernando Reges’in sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid – Sevilla Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Koke, Memphis Depay ve Jose Gimenez’in sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’da Erik Lamela, Tanguy Nianzou, Marcao ve Fernando Reges’in sakatlıkları sürüyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Atletico Madrid geçen hafta içi Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Getafe ile 3-3 berabere kaldı. 3-1 öne geçtikleri maçta galibiyet alamadılar. Sevilla ise Diego Alonso ile yolları ayırdıktan sonra 3 puan almayı başardı. Geçen hafta içi Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 3-0 ile geçtiler. 10 maç aradan sonra kazanan Sevilla, Atletico Madrid maçı öncesinde moral buldu. Atletico Madrid’de moraller bozuk. Son 2 maçta 5 puan bıraktılar. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Sevilla karşısında kazanırlar ve devre arasına 3 puan ile girerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid erteleme maçında karşı karşıya geldiği Sevilla’yı 1-0 mağlup etti ve önemli bir 3 puan alarak moral buldu.