Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor İstanbulspor İddaa Tahmini 23.12.2023

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 3 maç var. Günün ilk maçında İstanbulspor deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Sivasspor ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 1.74, beraberlik tercihinin 3.99, İstanbulspor galibiyetinin ise 5.17 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor Üstünlüğünü Koruyamadı

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanında puan çıkartamadı. 1-0 öne geçmeyi başardıkları maçta rakibine 3-1 kaybettiler. Skor üstünlüğünü koruyamayan Servet Çetin’in öğrencileri haftayı puansız geçti. Bu hafta sonu ise son sıradaki İstanbulspor’u konuk edecekler. Sivasspor’un Süper Lig’de bu sezon iç sahada galibiyeti bulunmuyor. İstanbulspor karşısında kazanarak sezonun ilk iç saha galibiyetini alma hedefindeler. Maç öncesinde Sivasspor’da Kader Keita’nın sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor Sahadan Çekildi

İstanbulspor adına geçen hafta çok ilginç geçti. Süper Lig’de son sırada yer alan İstanbulspor iç sahada konuk ettiği Trabzonspor karşısında 2-1 geriye düştükten sonra sahadan çekildi. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıoğlu sahaya indi ve İstanbulspor’u sahadan çekti. Son derece ilginç anlar yaşanan bir hafta geride kaldı. İstanbulspor’a büyük yaptırımların gelmesi bekleniyor. Son sırada yer alan İstanbulspor bu hafta Sivasspor’a konuk olacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Eduart Rroca’nın sakatlğı devam ediyor.

Sivasspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Sivasspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Kader Keita’nın sakatlığı devam ediyor. İstanbulspor’da Eduart Rroca’nın sakatlğı devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Sivasspor geçen hafta Başakşehir deplasmanına konuk oldu. 1-0 öne geçtikleri maçtan puan çıkartamadılar. Sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Sivasspor bu hafta İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. İç sahada henüz Sivasspor’un galibiyeti yok. İstanbulspor ise geçen hafta konuk ettiği Trabzonspor karşısında 2-1 geriye düştüğü maçta sahadan çekildi. İlginç bir maç yaşandı ve İstanbulspor ağır yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilir. Sivasspor’un favori olduğu bir maç. Son sıradaki İstanbulspor karşısında kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor evinde tek golle kazandı. İstanbulspor’u 1-0 mağlup ettiler ve üst sıra takibini sürdürdüler.