İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Genoa Maç Tahmini 22.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin 17. haftası kapsamında, Sassuolo ile Genoa kozlarını paylaşacak. 22 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’d sahne alan mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Mapei Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Sassuolo galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.55, Genoa galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda.

Sassuolo Son Haftalarda Galibiyetten Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 1 puanla kapattı. Roma ve Cagliari karşısında alına nüst üste mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Sassuolo, 2-0 geriye düştüğü maçta mağlubiyetten zor kurtuldu. 55. dakikaya kadar oyunun hakimiyetini tamamen rakibine kaptıran ve 2-0 geriye düşen ev sahibi, rakibin 59. dakikada 10 kişi kalmasıyla birlikte, yakaladığı 2 penaltı fırsatını gole çevirerek, skoru eşitledi. Son 3 haftanın tamamında, son 10 haftanın ise 9’und puan kaybeden Sasasuolo, düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Zor günlerden geçen ev sahibi, bu hafta Genoa karşısında kazanarak, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, rahat bir konumda yer almak istiyor.

Genoa Tehlike Hattında

Genoa cephesinde Juventus beraberliği umut verdi. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçiren ve düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan Genoa, tehlike hattında yer alıyor. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 berberlikle geride bırakan Alberto Gilardino’nun öğrencileri, Juventus ile geçtiğimiz hafta iç sahada 1-1 berabere kaldı. Hem savunmada etkili olan hem de 1-0 geriden gelerek zirve takibindeki rakibinden puan almayı başaran Genoa, bu hafta ligdeki en yakın rakibi Sassuolo’ya karşı galibiyet arayacak. 16 haftadan 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran konuk ekip, Sassuolo deplasmanında kazanmak ve ligde rahat bir konumda yer almak istiyor. Son 9 maçlarını 7’sinde 2.5 gol barajı aşılmadı ve skor üretmekte zorlanan konuk ekip, savunmada ise rakiplerine kolay geçit vermedi.

Sassuolo – Genoa Maç Bilgileri

Sassuolo – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Agustin Alvarez, Matias Vina, Mattia Viti ve Gregoire Defrel’in sakatlıkları devam ediyor. Genoa cephesinde ise Junior Messias ve Mateo Retegui’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Kristian Thorstvedt, Martin Erlic, Gianmarco Ferrari, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Cristian Volpato, Ruan, Andrea Pinamonti.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Aaron Martin.

İddaa Tahmini

Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Sassuolo ve Genoa, 17. haftada karşı karşıya geliyor. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz. Toparlanmak için iki takımında galibiyete ihtiyacı var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa 4 maçlık galibiyet hasretine Sassuolo deplasmanında son verdi. Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, konuk ekip 3 puanı 2 golle almayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.