İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Lazio İddaa Tahmini 22.12.2023

22 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 17. hafta mücadelesinde, Empoli ile Lazio karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Empoli galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.45, Lazio galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Empoli Düşme Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 haftanın en zayıf hücum performansını sergileyen Empoli, geçtiğimiz hafta Torino deplasmanında gol bulmakta bir kez daha zorlanırken, evine mağlubiyetle döndü ve İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 16 haftada rakip fileleri sadece 10 kez havalandırabilen Empoli’de, teknik adam Aurelio Andreazzoli’nin kadroda yaptığı değişiklikler henüz sonuç getirmedi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve küme düşme hattının içerisinde yer alan ev sahibi, 16 haftayı ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Empoli’nin aynı zamanda savunma hattında da açıklar verdiğini söyleyelim. Kalesinde tam 28 gole engel olamayan ev sahibi, son 4 haftanın tamamında gol yerken, toplamda ise kalesini 7 gole kapatamadı.

Lazio Üst Sıralardan Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Maurizio Sarri yönetiminde ligde taviz veren ve devler sahnesinden istediğini alan konuk ekip, rotasını kısa süreliğine lige çevirmiş durumda. Geçtiğimiz hafta sahasında lider İnter’i konuk eden Lazio, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarıya savunmanın yaptığı büyük hata damga vururken, konuk ekip ikinci yarıda da rakibine direnemedi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 16 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Lazio, 21 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Üst sıralara yetişmek isteyen Sarri ve öğrencilerinin, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Düşme hattındaki Empoli karşısında favori taraf gösteriliyorlar.

Empoli – Lazio Maç Bilgileri

Empoli – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de bu hafta Gabriele Guarino, Bartosz Bereszynski ve Giuseppe Pezzella’nın sakatlıkları devam ediyor. Lazio cephesinde ise Manuel Lazzari kart cezalısı. Gustav ISaksen vev Romagnoli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Matteo Cancellieri, Francesco Caputo.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Mattia Zaccagni, Felipe Anderson, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına son vererek, üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, bu hafta düşme hattında yer alan ve 4 maçtır puan kaybeden Empoli karşısında hata yapmayarak, haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mattia Zaccagni ve Matteo Guendouzi’nin golleri deplasmanda Lazio’yu galibiyete taşıdı. Konuk ekip 90 dakika boyunca kalesini gole kapatırken, Empoli engelini kayıpsız geçti. Kazananları tebrik ederiz.