İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Sheffield United İddaa Tahmini 22.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son sırada bulunan Sheffield United deplasmanda, Aston Villa’ya konuk oluyor. Karılaşma saat 23.00’te start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Aston Villa ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Aston Villa kazanır 1.22, beraberlik 7.00, Sheffield United kazanır ise 14.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Aston Villa Kazanırsa Lider

Aston Villa Premier Lig’de bu sezon dikkat çekmeye devam ediyor. Unai Emery’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Brentford deplasmanında da kazanarak zirve takibini devam ettirdi. Premier Lig’de son 3 maçta Manchester City, Arsenal ve Brentford’u mağlup eden Aston Villa lider Arsenal’ın sadece 2 puan gerisinde. Bu hafta konuk edecekleri Sheffield United karşısında kazanırlarsa, maç fazlasıyla lider olacaklar. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia sakat. Boubacar Kamara ise kart cezalısı.

Sheffield United Son Sırada

Sheffield United Premier Lig’in en zayıf halkası bu sezon. Chris Wilder’ın gelişiyle 2 hafta önce Brentford’u 2-1 mağlup ettiler ama geçen hafta Chelsea deplasmanında sürpriz yapamadılar. Stamford Bridge’de rakibine 2-0 kaybeden Sheffield United son sırada bulunuyor. Bu sezon Premier Lig’de geride kalan 17 haftada sadece 2 galibiyet alabildiler. Bu hafta Aston Villa’ya konuk olacak Sheffield United’ın işi zor. Maç öncesinde Sheffield United’da Chris Basham, Tom Davies ve Rhian Brewster sakat.

Aston Villa – Sheffield United Maç Bilgileri

Aston Villa – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia sakat. Boubacar Kamara ise kart cezalısı. Sheffield United’da Chris Basham, Tom Davies ve Rhian Brewster sakat.

Aston Villa'nın 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Aston Villa Premier Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Geçen hafta Brentford deplasmanında da kazanan Aston Villa’da moraller yerinde. Rakibini 2-1 mağlup eden Unai Emery’nin öğrencileri son 6 maçını kaybetmedi ve bu süreçte 16 puan topladı. Son 3 maçta Manchester City, Arsenal ve Brentford’u mağlup ettiler. Sheffield United ise güven vermiyor. Premier Lig’de son sıradalar. Geçen hafta Chelsea deplasmanında 2-0 kaybettiler. Villa Park’ta bu hafta işleri çok zor. Aston Villa’dan gollü bir galibiyet beklentim var. Villa Park’da en az 3 gol izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.31

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa rahat kazanması beklenen maçta 2 puan bıraktı. Sheffield United ile 1-1 berabere kaldılar.