İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Manchester City İddaa Tahmini 27.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Çarşamba gününün son maçı. Manchester City deplasmanda, Everton karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 23.15’te Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Everton ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 5.65, beraberlik tercihine 4.30, Manchester City galibiyetine ise 1.62 verildiğini görüyoruz.

Everton Sürpriz Peşinde 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Tottenham deplasmanına konuk olan Everton karşılaşmadan 2-12lik mağlubiyet ile ayrıldı. Andre Gomes’in tek golü puan almalarına yetmedi. Durum 2-1 iken Everton’ın Danjuma ile net fırsatlardan da yararlanamadığını belirtelim. Premier Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Sean Dyche’ın ekibi bu hafta Goodison Park’ta Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Everton’da Ashley Young, Seamus Coleman ve Dele Alli’nin sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City Favori Taraf 

Manchester City, geçtiğimiz hafta Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde Fluminense’yi 4-0 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı. Premier Lig’de alınan kötü sonuçların ardından moral buldular diyebiliriz. 2 hafta önce Etihad’da Crystal Palace ile 2-2 berabere kalan Manchester City, 2-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamamıştı. Son 6 haftada sadece 1 kez kazanabilen Pep Guardiola’nın öğrencileri lider Arsenal’ın 6 puan gerisine düştü ama Manchester City’nin diğer rakiplerine nazaran 1 maçı eksik. Bu hafta Everton’a konuk olacak Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Everton – Manchester City Maç Bilgileri

Everton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Ashley Young, Seamus Coleman ve Dele Alli’nin sakatlıkları sürüyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Dominic Calvert Lewin

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Jack Grealish, Julian Alvarez

İddaa Tahmini

Everton Premier Lig’de geçen hafta Tottenham’a konuk oldu ve mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle son dakikalarda Danjuma ile önemli fırsatlardan yararlanamadılar. Premier Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Everton bu hafta Manchester City’i konuk edecek. Manchester City ise zirve takibini sürdürmek istiyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Crystal Palace ile 2-2 berabere kalmışlardı. Bu hafta kazanarak moral bulma peşindeler. Goodison Park’ta kazanan taraf Manchester City olur. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkarttı. Goodison Park’ta Everton’ı 3-1 mağlup ettiler.