İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Nottingham Forest İddaa Tahmini 26.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Salı günü 5 maç var. Günün ilk maçında Newcastle United evinde, Nottingham Forest’ı konuk edecek. Mücadele saat 15.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Newcastle United ile Nottingham Forest takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Newcastle United galibiyetine 1.49, beraberlik tercihine 4.65, Nottingham Forest galibiyetine ise 6.80 verildiğini görüyoruz.

Newcastle United Deplasmanda Kaybetti 

Newcastle United Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Luton Town deplasmanından puansız döndü. Kenilworth Road’da ilk yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de son haftalarda ciddi mağlubiyetler alan Eddie Howe’un öğrencileri son 4 maçta tam 3 mağlubiyet yaşadı. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Newcastle United’ın taraftarı önünde oynadığı son 7 Premier Lig maçında da kazanmayı başardığını belirtelim. Bu hafta Nottingham Forest’ı konuk edecek Newcastle United’da Emil Krafth, Joe Willock, Harvey Barnes ve Nick Pope sakat olan isimler. 

Nottingham Forest’da Puan Kayıpları 

Nottingham Forest’da puan kayıpları devam ediyor. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına geçen hafta Bournemouth karşısında çıkan Nottingham Forest mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 7 maçta sadece 1 puan alabilen Nottingham Forest’ın düşme hattına yaklaştığını belirtelim. Nuno Santo yönetiminde ilk maçından puan çıkartamayan Nottingham Forest bu hafta Newcastle United’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi ve Felipe sakat olan isimler. 

Newcastle United – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Newcastle United – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Emil Krafth, Joe Willock, Harvey Barnes ve Nick Pope sakat olan isimler. Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi ve Felipe sakat olan isimler. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Lewis Miley, Callum Wilson

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

İddaa Tahmini

Newcastle United Premier Lig’de geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Luton Town deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 4 haftada sadece 3 puan toplayabilen Eddie Howe’un ekibi düşüşte. Nottingham Forest ise yeni hocası Nuno Santo ile ilk maçında puan alamadı. 10 kişi kaldıkları maçta Bournemouth’a 3-2 kaybettiler. Premier Lig’de haftalardır galibiyet alamıyorlar. Newcastle United taraftarı önünde iyi oynuyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri formsuz Nottingham Forest karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest St. James Park’tan 3 puan ile döndü. Chris Wood’un golleriyle Newcastle United’ı 3-1 mağlup ettiler.