İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Aston Villa İddaa Tahmini 26.12.2023

İngiltere Premier Lig’de zor bir dönemden geçen Manchester United iç sahada, Aston Villa’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester United ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 2.58, beraberlik 3.75, Aston Villa kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Manchester United 3 Maçtır Kazanamıyor 

Manchester United Premier Lig’de üst üste haftalardır puan kaybı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham deplasmanına konuk olan Manchester United karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Oyun anlamında çok kötü değillerdi ama Garnacho ile önemli pozisyonlardan yararlanamadılar. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta da puan kaybeden Erik ten Hag’ın öğrencileri hücumda da sorun yaşıyor. Son 3 haftada sadece 1 puan alabilen Kırmızı Şeytanlar bu süreçte skor üretemedi. Bu hafta Old Trafford’da konuk edecekleri Aston Villa karşısında da işleri pek kolay gözükmüyor. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Mason Mount, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları sürüyor. 

Aston Villa 2 Puan Bıraktı 

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta Premier Lig’in son sırasındaki Sheffield United’ı konuk ettiler ve 1 puanı zor kurtardılar. Maçın son saniyelerinde Nicolo Zaniolo’nun attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Aston Villa liderlik şansını da kaçırdı. Liverpool ile Arsenal’ın berabere kaldığı haftada şanslarını iyi kullanamadılar. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Unai Emery’nin öğrencileri bu hafta içi ise Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Emiliano Buendia ile Tyrone Minos sakat. Matthew Cash ve Boubacar Kamara ise kart cezalısı. 

Manchester United – Aston Villa Maç Bilgileri

Manchester United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Mason Mount, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da Emiliano Buendia ile Tyrone Minos sakat. Matthew Cash ve Boubacar Kamara ise kart cezalısı. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Manchester United Premier Lig’de yokları oynuyor. Son 3 maçlık süreçte Bournemouth, Liverpool ve West Ham maçlarında sadece 1 puan alabildiler. Üstelik bu maçlarda gol dahi atamadılar. Aston Villa ise geçen hafta Sheffield United karşısında 2 puan bıraktı. Zaniolo’nun golüyle 1 puanı kurtardılar. Old Trafford’da zevkli bir 90 dakika bekliyorum. Aston Villa’nın bu sezon maçları keyifli ve bol pozisyonlu geçiyor. Hem Manchester United hem de Aston Villa skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United harika bir geri dönüşe imza attı. Aston Villa karşısında 2-0 geriye düştükleri maçı 3-2 kazanarak moral buldular.