İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Liverpool İddaa Tahmini 26.12.2023

İngiltere Premier Lig’de zirve hesapları yapan Liverpool deplasmanda, düşme hattındaki Burnley’e konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Burnley ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Burnley galibiyetinin 7.10, beraberlik tercihinin 5.20, Liverpool galibiyetinin ise 1.43 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Burnley Sürpriz Peşinde 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Craven Cottage’de hafta sonu Fulham’ın konuğu olan Vinent Kompany’nin ekibi karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. Buldukları az pozisyonda sonuca gitmeyi başardılar ve iknici yarıdaki gollerle 3 puanı kaptılar. Vincent Kompany’nin öğrencileri bildiğimiz gibi Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta içi ise Turf Moor’da Liverpool’u konuk edecekler. Burnley’i bu hafta zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Luca Koleosho ve Johan Gudmundsson’un sakatlıkları devam ediyor. 

Liverpool Puan Kaybetti 

Liverpool Premier Lig’de son 2 haftadır üst üste puan kayıpları yaşıyor. Önce Manchester United ile Anfield’da golsüz berabere kalan Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu ise Anfield’da konuk ettiği Liverpool ile 1-1 berabere kaldı. Maçın başında geriye düştüler ama Salah’ın şık golüyle 1 puanı aldılar. Galibiyet adına da önemli fırsatlar bulan Liverpool, bu pozisyonları değerlendiremedi. Premier Lig’de son 2 maçta 4 puan kaybeden Jurgen Klopp’un öğrencileri bu hafta içi Turf Moor’da Burnley ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Liverpool’da Andrew Robertson, Joeal Matip, Alexis Mac Allister ve Thiago’nun sakatlıkları sürüyor. 

Burnley – Liverpool Maç Bilgileri

Burnley – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Luca Koleosho ve Johan Gudmundsson’un sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Andrew Robertson, Joeal Matip, Alexis Mac Allister ve Thiago’nun sakatlıkları sürüyor. 

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Burnley geçtiğimiz haftayı 3 puan ile geçti. Fulham deplasmanına konuk olan Kompany’nin ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu sezon 3. Galibiyetini alan Burnley kmede kalma umutlarını sürdürüyor. Liverpool ise yine puan kaybetti. Anfield’da konuk ettikleri Arsenal ile 1-1 berabere kaldılar. Liverpool Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan bıraktı. Bu hafta Burnley karşısında favoriler. Klopp’un ekibinden bu kez 3 puan bekliyorum. Turf Moor’da Burnley’i mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.43

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley güçlü rakibine direnemdi. Turf Moor’da konuk ettikleri Liverpool’a 2-0 kaybettiler.