İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Luton Town Bahis Tahmini 26.12.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta sürpriz yapan Sheffield United bu hafta iç sahada, Luton Town’u ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 18.00’de Beın Sports 4 kanalından takip edebilirsiniz.

Sheffield United ve Luton Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sheffield United kazanır 2.32, beraberlik 3.55, Luton Town kazanır ise 3.15 olarak açıklanmış. 

Sheffield United Son Sırada 

Sheffield United Premier Lig’de son sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuç elde eden Chris Wilder’ın öğrencileri konuk olduğu Aston Villa deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başardı. Öne geçtikleri maçta uzatma dakikalarında yedikleri golle mücadeleyi 1-1 tamamladılar. Güçlü rakibine karşı iyi bir direnç gösteren Chris Wilder’ın öğrencileri Luton Town karşısında umutlu. Bu hafta Bramall Lane’de Luton Town’u konuk edecek olan Sheffield United’da Tom Davies, Rhian Brewster ve John Egan sakat. Jayden Bogle ise kart cezalısı. 

Luton Town Sürpriz Yaptı 

Luton Town Premier Lig’de 3. Galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu Newcastle United karşısında aldı. Kenilworth Road’da konuk ettikleri rakibi karşısında iyi bir performans gösteren Luton Town sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak haftanın sürprizlerinden birine imza atmış oldu. Premier Lig’de puanını 12 yapan Rop Edwards’ın ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta içi Bramall Lane’de konuk olacakları Sheffield United karşısında da 3 puan peşindeler. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Tom Lockyer, Reece Burke ve Daniel Potts’un sakatlıkları devam ediyor. 

Sheffield United – Luton Town Maç Bilgileri

Sheffield United – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Tom Davies, Rhian Brewster ve John Egan sakat. Jayden Bogle ise kart cezalısı. Luton Town’da Tom Lockyer, Reece Burke ve Daniel Potts’un sakatlıkları devam ediyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Sheffield United geçen hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanından 1 puan çıkarttı. Son saniyelerde yedikleri gol olmasa haftayı galibiyet ile geçeceklerdi. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Sheffield United puanını 9’a yükseltti. Luton Town ise Newcastle United’ı konuk etti ve rakibini 1-0 mağlup etti. Sürpriz bir 3 puan alan Luton Town’da moraller yerinde. Bramall Lane’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynanacak. İki takımda 3 puan hedefliyor. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town deplasmanda kazandı. Son sıradaki Sheffield United’ı 3-2 mağlup ederek kümede kalma umutlarını korudular.