İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Fulham Bahis Tahmini 26.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Bournemouth ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 2.18, beraberlik 3.65, Fulham kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Bournemouth Deplasmanda Kazandı 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile geçmeyi başardı. Nottingham Forest deplasmanına konuk olan Andoni Sagarna’nın öğrencileri mücadeleden 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Solanke’nin attığı gollerle 3 puana ulaşan Bournemouth, Premier Lig’de alt sıralardan şimdilik kurtuldu diyebiliriz. Son 6 haftada tam 16 puan toplayan Bournemouth bu hafta içi ise Fulham ile kozlarını paylaşacak. Vitality’de taraftarı önünde maçın favorisi olarak gösterilen Bournemouth’da Ryan Fredericks, Lewis Cook, Hamed Traore ve Adam Smith sakat olan isimler. 

Fulham’da Moraller Bozuk 

Fulham’da moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Craven Cottage’de Burnley’i konuk eden Fulham, kazanması beklenen maçta rakibine 2-0 mağlup oldu. İlk yarıda birçok pozisyon bulan ama değerlendiremeyen Fulham, ikinci yarıda yediği gollerle haftayı puansız geçti. Bir önceki hafta ise Newcastle United deplasmanında 3-0 kaybetmişlerdi. Son 2 maçını gol atamadan kaybeden Fulham düşüşe geçmiş durumda. Bu hafta içi ise Vitality’de formda Bournemouth’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Tim Ream ve Adama Traore sakat. Raul Jimenez ise kart cezalısı. 

Bournemouth – Fulham Maç Bilgileri

Bournemouth – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Ryan Fredericks, Lewis Cook, Hamed Traore ve Adam Smith sakat olan isimler. Fulham’da Tim Ream ve Adama Traore sakat. Raul Jimenez ise kart cezalısı. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Bournemouth geçen hafta 3 puan almayı başardı. City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup ettiler. 90+5’te Solanke’nin golüyle 3-2 kazanan Andoni Sagarna’nın öğrencileri üst sıra takibini devam ettiriyor Fulham ise haftayı yine puansız kapattı. Craven Cottage’de konuk ettikleri Burnley’e 2-0 mağlup oldular. Son 2 maçını kaybeden Marco Silva’nın ekibi düşüşte. Vitality’de maçın favorisi Bournemouth. Son dönemde Premier Lig’in en formda takımlarından biriler. Bu hafta Fulham karşısında da kazanarak çıkışını devam ettirirler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth net bir galibiyet aldı. Vitality’de konuk ettikleri Fulham’ı 3-0 ile geçtiler.