İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Manchester United  İddaa Tahmini 30.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Nottingham Forest evinde, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Nottingham Forest ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 3.30, beraberlik 3.70, Manchester United kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Sürpriz Yaptı 

Nottingham Forest Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olan Nuno Espirito Santo’nun ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Chris Wood’un harika performansı ve attığı gollerle kazanan Nottingham Forest, Premier Lig’de kötü gidişata da son verdi. 7 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Nottingham Forest alt sıralardan kurtulma hedefini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Manchester United ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı sürüyor. 

Manchester United Evinde Kazandı 

Manchester United Premier Lig’de 3 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Geçtiğimiz hafta içi Old Trafford’da Aston Villa’yı konuk eden Kırmızı Şeytanlar mücadeleden 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Erik ten Hag’ın öğrencileri ikinci yarıda Garnacho ve Hojlund’un attığı gollerle kazanan Manchester United’da moraller yerinde. Premier Lig’de ik 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Manchester United bu hafta sonu ise City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Mason Mount, Victor Lindelöf ve Carlos Casemiro sakat olan isimler. 

Nottingham Forest – Manchester United Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı sürüyor. Manchester United’da Lisandro Martinez, Mason Mount, Victor Lindelöf ve Carlos Casemiro sakat olan isimler. 

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Phil Jones, Raphael Varane, Luke Shaw, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

İddaa Tahmini

Nottingham Forest hafta içi büyük bir sürpriz yaptı. Newcastle United’ı deplasmanda Chris Wood’un golleriyle 3-1 mağlup etti ve kötü gidişatı sona erdirdi. Manchester United ise geçen hafta Old Trafford’da konuk ettiği Aston Villa’yı 3-2 ile geçti. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Manchester United ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. İk 4 umutlarını devam ettiren Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta Nottingham Forest deplasmanında da kazanarak üst sıra takibini sürdürür. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest haftayı 3 puan ile geçti. Manchester United’ı 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapattılar.