İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Lecce İddaa Tahmini 30.12.2023

İddaa fikstüründe 30 Aralık Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Lecce karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 14:30’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.40, Lecce galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.27, beraberliğe 3.89, konuk ekibe ise 6.28 oran veriyor.

Atalanta Deplasmandan İstediğini Alamadı

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Bologna deplasmanına konuk olan Atalanta, 90 dakika sonunda rakibine sadece 1 isabetli şut şansı verirken, kendisi ise rakip kaleye sadece 2 isabetli şut gönderebildi. İki takımında savunma ağırlık bir futbol sergilediği mücadelede, fırsatı daha iyi değerlendiren ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf Bologna oldu. En yakın rakibi karşısında mağlubiyetten kurtulamayan Atalanta ise 17 hafta sonunda 7. mağlubiyetini aldı. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla üst sıraların gerisine düşen Gasperini ve öğrencileri, daha önce üst üste 4 maçın tamamında puan kaybetmiş ve sadece 1 puan toplayabilmişti. Milan ve Salernitana karşısında 7 golle 6 puanı toplayan ve toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, aynı hücum etkisini Bologna deplasmanında gösteremedi. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, üst sıralara yetişmeye çalışıyor.

Lecce Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Lecce, son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Roberto D’Aversa yönetiminde ilk 5 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran konuk ekip, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı. Son 12 haftalık fikstürde ise Lecce’nin sadece Frosinone karşısında galip geldiğini belirtelim. Son 12 haftayı 5 mağlubiyet, 6 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan konuk ekip, geçtiğimiz hafta 5 maçlık yenilmezlik serisiyle lider İnter’e deplasmanda konuk olurken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Lider karşısında son derece etkisiz bir futbol sergileyen Lecce, 20 puanla 12. sıraya geriledi. 4 beraberliğin ardından Frosinone’yi mağlup ederek toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, rakip ligin lideri olunca mağlubiyetten kurtulamadı.

Atalanta – Lecce Maç Bilgileri

Atalanta – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da El Bilal Toure, Jose Palomino ve Rafael Toloi’nin sakatlıkları devam ediyor. Lecce cephesinde ise Marin Pongracic ve Lameck Banda kırmızı kart cezalısı.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Hans Hateboer, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında istikrardan uzak kalmasına karşın, sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Atalanta, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, üst sıralara yetişmek istiyor. Ev sahibi maç kazanmakta zorlanan Lecce’yi iç sahada mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ademola Lookman attı, Atalanta taraftarı önünde haftayı 3 puanla kapattı. 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermeyen ev sahibi, rakip savunma kilidini ikinci yarıda aşmayı başardı ve sahadan 3 puanla ayrıldı.