İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Empoli Maç Tahmini 30.12.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 18. hafta heyecanı 30 Aralık Cumartesi akşamı devam ederken, Cagliari sahasında Empoli‘yi konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sardegna Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Cagliari galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Empoli galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda.

Cagliari Fırsatı Değerlendiremedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Düşme hattından kurtulma şansını rakibine kaptıran Claudio Ranieri ve öğrencileri, deplasmanda galibiyet hasretini 9 haftaya çıkardı. Bu sezon deplasmanda çıktığı 9 maçın tamamında puan kaybı yaşayan Cagliari, dış sahadan sadece 2 puan topladı. Deplasman kabusuyla düşme potasından kurtulamayan ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı 8 maçtan ise 3 galibiyet, 2 berberlik, 3 mağlubiyet aldı. Bu hafta ligde düşme hattını paylaştığı Empoli ile karşı karşıya gelecek olan Cagliari, sezonun ilk yarısında sona gelinirken, kazanarak düşme potasından kurtulmak istiyor. Ev sahibinin son 10 haftanın 8’inde skor üretmeyi başardığını söyleyelim.

Empoli Zor Günler Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Lazio engeline takılan ve iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Empoli, galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı ve düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, son 2 hafta Torino ve Lazio karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan Empoli, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Salernitana ve Cagliari ile birlikte düşme hattını paylaşan konuk ekipte, göreve 10 hafta önce gelen Aurelio Andreazzoli’de kötü gidişata çare olmadı. Kalesini 17 maçta 30 gole kapatmayı başaramayan Empoli, rakip fileleri ise sadece 10 kez havalandırabildi. Ligin en zayıf hücum performansını ortaya koyan konuk ekip, en yakın rakibi karşısında kazanarak, kabustan uyanmak istiyor.

Cagliari – Empoli Maç Bilgileri

Cagliari – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında  Antoine Makoumbou kart cezalısı. Elio Capradossi ve Eldor Shomurodov’un sakatlıkları devam ediyor. Empoli’de ise Giuseppe Pezzella ve Bartosz Bereszynski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Benito Viola, Sulemana Kakari, Alessandro Deiola, Pio Oristanio, Andrea Petagna.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Matteo Cancellieri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattını paylaşan Cagliari ile Empoli karşı karşıya geliyor. Cagliari bu sezon iç sahada çok daha iyi performans sergilerken, deplasmanda çıktığı tüm maçlarda puan kaybetti. İç saha etkisiyle düşme potasından çıkmak isteyen ev sahibi, Empoli karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese ve Empoli puan kayıplarına devam etti. Küme düşme tehlikesinden uzak kalmak isteyen iki takımda, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramayınca, sahadan golsüz beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.